MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks

Mooier, gezonder en veiliger vrijen met de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks

Met de MISTER.SIZE 47mm 3 Stuks stap je in een nieuwe wereld van gezond, veilig en nog beter vrijen. Deze stijlvolle, veilige en super zacht condooms zijn gemaakt van een sterk materiaal dat is geoptimaliseerd op gezondheid, slijtvastheid en veiligheid. De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks zijn rijk aan lucht en maken vrijen leuker, gezonder en gevoeliger voor beide partners.

Voordelen van de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks

Kies voor een stijlvolle, sterke en veilige condooms met de volgende voordelen:

 • Gemaakt van hoogwaardig, sterk en duurzaam materiaal voor meer slijtvastheid en veiligheid.
 • Met lucht verrijkte condooms voor meer comfort en biologisch afbreekbare stoffen.
 • Geschikt voor elke huidskleur, om te voorkomen dat er huidirritatie optreedt tussen de partners.
 • Geschikt voor mannen met een penisomvang van 47 mm.
 • Licht van gewicht en makkelijk is te vervoeren met een afmeting van 47 mm.
 • De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 stuks is perfect geschikt voor mannen met een normaal maat penis om hun prestatie te verbeteren.

Wat is de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks?

De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks is een speciale soort condoom die is ontworpen voor mannen met een penisomvang van 47mm. Gemaakt van hoogwaardig en hoogwaardig materiaal, maar ook van een gecertificeerd materiaal dat is geoptimaliseerd voor gezondheid, slijtvastheid en veiligheid. De condoms zijn lucht verrijkt, waardoor vrijen leuker en gezonder wordt. Het materiaal is 100% biologisch afbreekbaar, waardoor het geen schadelijke gevolgen voor het milieu heeft.

De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks hebben een uniek, gladde oppervlak met een verhoogde grip, wat de plezier bevordert tijdens het vrijen. Daarnaast zijn de condos extra dun, maar toch sterk en duurzaam, waardoor er meer gevoeligheid wordt gecreëerd voor beide partners. De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks geeft je comfort en veiligheid met een schitterende pasvorm.

Hoe te gebruiken en schoon te maken?

De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks is ontworpen voor mannen met een penisomvang van 47mm. Het is erg belangrijk dat je de condooms gebruikt zoals voorgeschreven door de fabrikant, zodat je optimaal geniet van de ingrediënten en voordelen van het product.

Het is belangrijk dat je de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks voor gebruik controleert op eventuele beschadigingen en dat je de verpakking grondig controleert. Vervolgens draai je de condoom voorzichtig over de penis. Als je klaar bent, verwijder je de condoom en gooi je het op een verantwoorde manier in de vuilnisbak. Nadat je de condoom hebt gebruikt, is het belangrijk om de condoom en het gebied eromheen grondig schoon te maken.

Wat doet de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks?

De MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks is perfect geschikt voor mannen met een normale maat penis om hun prestaties te verbeteren. Daarnaast bieden de condom tal van andere voordelen, zoals een verbeterde sensatie (om intenser genot voor beide partners te bevorderen), langer plezier en en meer veiligheid (om de overdracht van SOA's en zwangerschap te voorkomen).

Naast de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks verkopen we in onze webshop Ladykiller.nl ook andere producten en hulpmiddelen die mannen en vrouwen kunnen gebruiken om het zinderende vrijen spannender en plezieriger te maken. Sommige van de meest populaire vind je hieronder:

 • Rubber om een heerlijke -ervaring te creëren.
 • Luxueuze , butt plugs en om je genot te verhogen.
 • Glijmiddel om plezier meer gevoelig en comfortabel te maken.
 • Fetisj-kleding voor een erotische massage-ervaring.
 • en touwen om sensueel spelen en rollen te accepteren.
 • Probeer nu de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks!

  Met de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks wacht je op je adult-life: wees gezonder, veiliger en stijlvoller tijdens het vrijen. Koop nu de MISTER.SIZE 47mm Condooms 3 Stuks bij ons in de webshop Ladykiller.nl. Kies voor comfort, veiligheid en betere prestaties!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4260605480010