Neon geel als de zon, de MIRAGE – Caged BH en Slipje van Ladykiller.nl kunnen uw seksleven upgraden naar een hoger niveau. Met dit speelgoed setje wordt de avond geen avond meer maar een nacht om nooit te vergeten. De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel geeft je seksleven een geheel nieuwe dimensie.

Hieronder een opsomming van de bijzondere eigenschappen van de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel:

– Gecombineerd slipje en bh
– Verstelbare bandjes
– Gemaakt van soepele materialen
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Wordt geleverd in een luxe doos

Wat is de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel?

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is een combinatie van een bh en slipje. De bh heeft verstelbare bandjes waarmee de pasvorm uitstekend aangepast kunt worden. De voorkant heeft een prachtige kooi van linten die doorlopen richting de bh achterkant. In combinatie met het slipje vormen ze een prachtig erotisch setje. De katoenen voering zorgt voor een warm en knus gevoel, terwijl de buitenlaag gemaakt is van zijde, olijf en linnen. De perfecte mix tussen elegante materialen en een goede pasvorm.

Hoe gebruik je de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel?

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is ideaal voor koppels die hun seksleven willen opfrissen. De verstelbare bandjes kunnen eenvoudig aangepast worden voor een perfecte pasvorm. De linten en stijlvolle kooi maken de lingerie set extra verleidelijk voor uw partner. Naast zijn erotische betekenis, is het ook een prachtige finishing touch bij een feestelijke avond met speciale mensen.

Voor Wie is de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel?

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is vooral geschikt voor koppels die hun seksleven willen opfrissen. De lingerie set is speciaal ontworpen om een extra verleidelijke touch te geven aan seksuele verkenningen. Het erotische speeltje heeft veel sexy kanten, waaronder de prachtig geplaatste linten en een verstelbare pasvorm. Ook koppels die meer van romantische avonden houden, kunnen hier gebruik van maken.

Hoe verbetert de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel je seksleven?

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is ideaal voor het verhogen van je . De prachtige linten, mooie kleur en goede pasvorm vormen een veilige haven voor rekbaar plezier. Het kooimechanisme is ontworpen voor extra verleiding en stimulatie en wordt gecompleteerd met het zachte en soepele materiaal. Het kooi-ontwerp staat voor kracht en krachtige uitstraling en is ideaal voor het ontgrendelen van nieuwe seksuele avonturen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel gebruiken?

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is een zeer geschikt kader voor verschillende seksspeeltjes. Denk aan , klemmen, veren of . De adoptieve pasvorm, soepel materiaal en de verwijderbare stukken zorgen ervoor dat de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel makkelijk aangepast kan worden naar alle sextoys die je maar in gedachten heeft.

Hoe reinig je de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel?

Het reinigen van de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is zeer eenvoudig. Het slipje en de bh mag gewassen worden in een normaal wasprogramma op maximaal 40 graden, zonder enige voorbehandeling. Verder is het verstandig om na elk gebruik een kleine afspraakje te houden met een milde zeep en lauw warm water. Afhankelijk van de situatie, kan het nodig zijn om de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel te desinfecteren. Het gebruik van een speciaal sextoy reinigingsmiddel volstaat meestal doorgaans.

Bestel de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel bij Ladykiller.nl

De MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel is een geweldig erotisch speeltje om mee aan de slag te gaan. Koop de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel bij Ladykiller.nl en ervaar de veelzijdigheid van dit luxe setje. De linten, kooi, kleur en de goede pasvorm maken van de MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel iets om nooit meer te vergeten. Bestel nu uw MIRAGE – Caged BH en Slipje – Neon Geel en experimenteer vanavond met dit setje!

Kledingmaat

, , ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

657447311802