Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is een uniek product dat zich onderscheidt door de toegevoegde aroma's en een fijne, schuimende textuur die perfect is voor sharing. De cream is verrijkt met olie, vitamine E en een mix van ingrediënten die de huid voeden. Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is ideaal voor dagelijks gebruik, of tijdens seksuele ervaringen. Het zal de huid zacht en gehydrateerd houden en de huid er verfrist uit laten zien.

Wat is Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is een verzachtende en hydraterende cream die zorgt voor een extra luxueuze ervaring tijdens het . De cream bevat heerlijke aroma's van de tea tree olie, combineert die met vitamine E en olie die de huid voeden. De smeerbaarheid van de cream zorgt dat men een perfecte shave krijgt, zonder dat men last krijgt van irritatie of een droge huid.

Hoe gebruik je Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is heel eenvoudig te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid cream aan op de gewenste hoogte en masseer dit in rondom een licht natte huid. Masseer met een ronddraaiende beweging en laat de cream een paar minuten inwerken voordat je het weer afspoelt.

Voor wie is Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml bedoeld?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is een cream dat bedoeld is voor zowel mannen als vrouwen die een grondige, gestroomlijnde shave willen. De cream voedt de huid terwijl het een volmaakte shave geeft. De cream is geschikt voor alle huidtypen. Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml kan ook gebruikt worden om de genitale zone te verzorgen.

Hoe verbeterd Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml je seksleven?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml voedt en verzacht concurrent de huid, waardoor er minder schommelingen in de ph-waarde ontstaan tijdens het genieten van je seksleven. De cream zal daarnaast roodheid, irritatie en droge huid voorkomen tijdens de seksuele ervaring. Daarnaast bevat de cream de bekende toegevoegde aroma's van tea tree olie die perfect aansluiten bij de heerlijke spoken die je seksleven intenser maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml gebruiken?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml in combinatie met andere speeltjes en toys zoals , , cockrings, lube en is een perfecte combinatie om je seksleven meer spannender te maken. Door het gebruik van de cream in combinatie met andere speeltjes en toys kun je een uitgebreidere seksuele ervaring creëren. Door dezelfde ingrediënten in de cream weet je zeker dat je huid zich niet zal irriteren of dat je droge of schurende plekken krijgt.

Hoe moet je Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml reinigen?

Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml is een product dat gemakkelijk te reinigen is met een vochtige zachte doek. Gebruik hiervoor geen schurende, metaal of andere schuurmiddelen die de cream kunnen beschadigen. Na gebruik van de cream verwijder alles restanten cream uit de fles of de container en sluit deze goed.

Waarom raad ik jou aan Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml te proberen?

Ik raad je aan Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml te proberen omdat de cream is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, geen chemische toevoegingen bevat en geschikt is voor alle huidtypen. De buitengewone aroma's en de delicaat schuimende textuur maken de cream geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook perfect om toe te voegen aan je seksspeeltjes assortiment. De cream behoudt je huid hydrateerd en zacht tijdens de seksuele ervaringen. Koop de cream vandaag nog op Ladykiller.nl, de enige seksshop waar je de Miracle Oil Tea Tree Shaving Cream – 8 fl oz / 237 ml kunt krijgen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004946