Mirabelle – Slipje – One Size: een slipje dat aansluit bij iedereen

Het Mirabelle Slipje – One Size is een slipje met aantrekkelijke details dat aansluit bij iedereen. Met dit slipje kun je je eigen seksleven naar een nieuwe hoogte tillen. Het is gemaakt van ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt en aangenaam aan de huid. Bovendien heet dit slipje one size, wat betekent dat het voor bijna iedereen zal passen.

Eigenschappen van het Mirabelle – Slipje – One Size

• Beschikbaar in drie kleuren: roze, wit en zwart
• Gemaakt van 90% hoogwaardig katoen en 10% elastaan
• One Size
• Uitgerust met een niet-vervelende elastische tailleband
• Comfortabele pasvorm
• Luchtig en sportief ontwerp

Waar wordt Mirabelle – Slipje – One Size voor gebruikt?

Wat is Mirabelle – Slipje – One Size?

Mirabelle – Slipje – One Size is een slipje dat aansluit bij iedereen en gemaakt is van ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt en aangenaam aan de huid. Het is een speciaal slipje omdat het one size is, wat betekent dat het voor bijna iedereen zal passen. Het Mirabelle – Slipje – One Size is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; roze, wit en zwart. Het is gemaakt van 90% hoogwaardig katoen en 10% elastaan. Het slipje heeft een niet-vervelende elastische tailleband, een comfortabele pasvorm en een luchtig en sportief ontwerp.

Hoe word Mirabelle – Slipje – One Size gebruikt?

Het Mirabelle Slipje – One Size is bedoeld om de gebruiker te helpen bij het ervaren van seksuele genoegens. Dit slipje is perfect om te dragen bij seksuele activiteiten, zoals seksuele penetratie, masturbeerbeurten en het beoefenen van rollenspellen. Het is een flexibel slipje dat een goede pasvorm heeft en kan worden gebruikt alleen of in combinatie met andere speeltjes of toys.

Voor wie is Mirabelle – Slipje – One Size bedoeld?

Mirabelle – Slipje – One Size is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer comfort en plezier tijdens seksuele activiteiten. Het is bedoeld voor mensen van alle seksuele voorkeuren, van homoseksuele mannen die dol zijn op anale penetratie tot heteroseksuele mannen en vrouwen die genieten van vaginale penetratie. Ook als je een speciale persoonlijke voorkeur hebt, is het Mirabelle – Slipje – One Size een perfecte oplossing.

Hoe kan Mirabelle – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Het Mirabelle – Slipje – One Size kan je seksleven verbeteren omdat het gemaakt is van materiaal dat aangenaam aanvoelt, wat betekent dat je comfortabeler bent tijdens seksuele activiteiten. Het unieke one size-ontwerp past bovendien ook bijna iedereen. Het is een flexibel slipje dat je in staat stelt om alle bewegingen op een comfortabele manier te maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Mirabelle – Slipje – One Size gebruiken?

Mirabelle – Slipje – One Size kan worden gebruikt in combinatie met andere speeltjes en toys om het seksuele genot nog intenser te maken. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met een of voor extra prikkeling. Of, als je op zoek bent naar anale stimuli, met een butt plug of . Wat je ook wilt, je kunt eenvoudig je realiseren met het Mirabelle – Slipje – One Size.

Hoe moet ik Mirabelle – Slipje – One Size reinigen?

Het is belangrijk dat je het Mirabelle – Slipje – One Size correct reinigt en onderhoudt. Gebruik alleen milde materialen die niet krassen of het materiaal beschadigen. Was het met lauw water en een milde reinigingsmiddel. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of schurende zeep. Laat het Mirabelle – Slipje – One Size aan de lucht drogen en bewaar het daarna op een schone plek.

Wees niet bang om de Mirabelle – Slipje – One Size te proberen en koop hem bij Ladykiller.nl!

Doe jezelf een plezier en probeer Mirabelle – Slipje – One Size om je seksleven naar een nieuwe hoogte te tillen. Het Mirabelle – Slipje – One Size is een comfortabel en aantrekkelijk slipje dat voor iedereen past en je seksleven kan verbeteren. Koop Mirabelle – Slipje – One Size vandaag nog bij Ladykiller.nl, de beste seksshop met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

883045911179, 883045913029, 883045913210