Enhanced seksueel genot met Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr.

Ontdek de sensuele ervaringen die je kunt hebben met Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr. Deze massagekaars heeft een sterk aroma van mint en is geformuleerd met pure natuurlijke ingrediënten die ontspannen, erotisch warmte creëren, en je partner bevredigen.

Met Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr heb je het volgende in je bezit:

  • 113 gr pure massagekaars gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Organische stijfheid gecombineerd met een fris mint aroma
  • Snel en makkelijk te gebruiken
  • Geschikt voor orale seks
  • Verwen je partner met een of gewoon leuk samen spelen

Wat is Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is een handgemaakte massagekaars gemaakt met organisch stijfheid en heerlijke aroma's. Het biedt een perfecte combinatie van comfort en sensualiteit en is versierd met sprankelende gekleurde knoppen om het kleurrijk te maken in je seksleven. Het is gemaakt van de bestanddelen zoals soja-was en pure plantaardige oliën die heerlijk geuren.

Het spannendste aan de Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is dat het ook eetbaar is. Het heeft een heerlijk mint aroma dat je partner bevredigt en aangenaam smaakt die samen met je fungeert als een zoete onderbreking en je partner verrast. Met de massagekaars kun je echt lekker samen spelen en een geweldige tijd beleven.

Hoe gebruik je de Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is super makkelijk te gebruiken. Als je hem gebruikt voor de erotische massage, hou dan altijd de veiligheidsvoorschriften in acht.

Om deze massagekaars te gebruiken moet je hem eerst aansteken. De aangestoken was zal na een paar minuten smelten en een lichaamstemperatuur hebben waarmee je je lief je erotische massage kunt geven.

De heerlijke oliën smelten bij lichaamstemperatuur dus verbrand je partner niet en zorg er voor dat je de was niet in één stuk giet. Heb geduld, het kan enkele minuten duren voordat de kaars volledig gesmolten is.

Voor wie is Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is een must-have accessoire voor iedereen die energiek en speels is. Daarom zou je voelen dat deze massagekaars voor jou is bedoeld als je van sensueel en experimenteel spelen houdt.

Het maakt niet uit of je alleen bent of met je partner bent, Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr voegt een hele nieuwe dynamiek toe aan je seksleven en verfrist je bedervaring.

Hoe Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbetert?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr zorgt voor een intenser en meer bevredigend seksleven. Met deze massagekaars maak je je seksleven echt leuker en moeilijker!

Het heerlijke smeltende was zorgt voor een erotische ervaring die warmte brengt naar je contact met je partner. Door de zachte warme druppels op je partner te gieten, kom je op een geheel nieuw niveau van sensualiteit en seksuele bevrediging.

Gebruik Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr met andere seksspeeltjes & toys?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is een heerlijke optie om te combineren met andere speeltjes en toys. Verken seksuele genoegens door het gebruik van erotische zoals , , bedbindingssets, erotische traktaties en meer.

De eetbare massagekaars kan gebruikt worden om een nog langere erotische sessie te creëren en leven te brengen in je seksleven.

Hoe reinig je de Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr kan eenvoudig worden schoongemaakt met zeep en water. Zorg ervoor dat je de kaars goed afwast voordat je hem weer gebruikt.

Vergeet ook de rest van je speeltjes en toys niet te reinigen. Gebruik voor een schoonmaak een speciaal seksspeeltje cleanser.

Probeer Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr vandaag nog!

Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr is een meesterwerkje om je seksleven mee te verrijken. Probeer het vandaag nog uit met je partner en ervaar de sensualiteit, erotiek en bevrediging die echt uniek is.

Kies voor een onvergetelijke massage sessie met Mint Eetbare Massagekaars – 113 gr in onze seks shop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001853