Deze productbeschrijving gaat over Mimi – Strass Stickers, een spannende en plezierige manier om je seksleven te verfraaien. Het is een opwindende, sexy speeltoes uit de sextoys-collectie van Ladykiller.nl. Met Mimi – Strass Stickers kan je jouw ën verruimen.

Eigenschappen van Mimi – Strass Stickers

– Versterkt zelfvertrouwen
– Gezonde manier om plezier te verhogen
– Schitterende, strassaccessoires
voor mannen en vrouwen
– Verlevendigd het seksleven
– Voor een kleine prijs

Wat is Mimi – Strass Stickers?

Mimi – Strass Stickers is een rendez-vous opleuker van Ladykiller.nl.Het is ideaal voor mensen die hun seksleven eens wat op willen frissen en verlevendigen. De Mimi – Strass Stickers is ontworpen om uw seksuele beleving te verfraaien. Het is een accessoire dat gebruikt kan worden voor mannen én vrouwen. Het is perfect voor een rendez-vous, maar ook voor een hete avond thuis.

Hoe kan Mimi – Strass Stickers gebruikt worden?

Mimi-Strass Stickers worden gebruikt als accessory voor uw seksleven. Ze zijn perfect voor een sexy avond: je kan jezelf en je partner ermee opleuken. De glanzend vormgegeven stickers maken een spel dat focust op touch, verleiding en sensuele spanning. Deze set van 8 sparkly stickers bevatten zowel bloemen als hearts. Je partner raakt deze stickers aan met zijn of haar handen en het speeltje dat jij hebt gekozen. Bij elk aanraken groeit je anticipatie en beleving.

Voor wie is Mimi – Strass Stickers bedoeld?

Mimi – Strass Stickers is bedoeld voor stelletjes die hun seksleven wat extra vaart willen geven. Ook als je als single je seksleven wilt verfraaien zijn de Mimi – Strass Stickers perfect. De stickers zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van jong en onervaren tot ervaren en wijs. Mimi – Strass Stickers bied je de kans om te ontdekken wat in jouw seksleven het beste bij je past.

Hoe verbetert Mimi – Strass Stickers je seksleven?

Met de Mimi – Strass Stickers kan je je seksleven op een leuke manier verfraaien. Het zorgt ervoor dat je je meer vertrouwd voelt en je patronen doorbreekt. Stickers zijn een leuke manier om je seksuele routine te verruimen. De senso-stimulerende ervaring maakt het seksleven interessanter.

Met welke andere toys kan Mimi – Strass Sticker gebruik kunnen?

Mimi – Strass Stickers kunnen gecombineerd worden met vele sextoys en accessoires zoals , maar ook sets, vibrating panties, wandes en wandaccessoires. Je kan de Mimi – Strass Stickers bijvoorbeeld gebruiken met een om veel meer plezier tijdens het spel te krijgen. Of je maakt een bondage set compleet door de Mimi – Strass Stickers toe te voegen.

Hoe reinig je Mimi – Strass Stickers?

Mimi – Strass Stickers dien je na gebruik met warm water en een mild wasmiddel te reinigen. Nadat het schoon is, droog je de stickers af met een zachte doek.

Waarom zou ik de Mimi – Strass Stickers moeten proberen?

Als je je seksleven wilt verrijken en verruimen, zijn Mimi – Strass Stickers een perfecte oplossing. Dees sparkly stickers voorzien je van een sensueel, spannend en avontuurlijk spel, met een verrassende extra dimensie. Als je je seksleven op een gezonde manier wilt verfraaien, is de Mimi – Strass Stickers een must have voor jou. Verleid je partner met de Mimi – Strass Stickers en koop ze nu bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8437008001173