De Mimi – Nipple Stickers met Parels zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuw sextoy ervaring. Deze inspirerende nipple ticklers, gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig afgewerkt met parels, zijn het perfecte geschenk. Met deze unieke nipple clamps kunnen koppels en individual verrukkelijk genieten van een geheel nieuwe dimensie van erotische plezier.

Eigenschappen van Mimi – Nipple Stickers met Parels
– Licht gewicht
– Adjustable
– Zacht op de huid
– Flexibel
– Verkrijgbaar in verschillende stijlen
– Gemaakt van hoogwaardige materialen
– Verfraait de borsten met kunstige parels

Wat is Mimi – Nipple Stickers met Parels

Mimi – Nipple Stickers met Parels is een sextoy voor precies stimuleren van de tepels. Het product wordt geleverd met twee zachte, eenvoudig verstelbare clips waaraan kunstige parels zijn bevestigd. De clips bevatten twee metalen palen die je, met behulp van twee kleine schroeven aanpast voor extra touches. Dankzij deze aanpasbare manier kun je precies de juiste spanning en druk toepassen. Je sensatie ervaring verandert en je krijgt een uniek gevoel.

Hoe gebruik je Mimi – Nipple Stickers met Parels?

De clips op je tepels te plaatsen is de eerste stap. De schroeven aanspannen om de palen verstelbaar te maken. Hierna kun je de palen oneindig met elkaar verbinden door de krachtige clip mee te draaien. Als je de palen te ver uit elkaar verwijderd zal je last hebben van een oncomfortabel gevoel.

Voor extra stimulatie en feeling kun je de parels ronddraaien terwijl je de clips op je tepels bevestigd. We raden je aan te beginnen met milderestimulatie om te voorkomen dat je de spanning en druk te veel opvoert. Als je nipple clamps stevig en met maar een klein vleugje pijn om je tepels draagt, weet dat je op het juiste spoor zit.

Voor wie zijn de Mimi – Nipple Stickers met Parels bestemd?

Mimi – Nipple Stickers met Parels bieden veel plezier voor koppels, maar zijn ook een geweldig cadeau voor individuen die op zoek zijn naar een nieuwe vorm van erotische stimulatie. Of je alleen of met iemand bent, deze nipple clamps zorgen voor een adembenemende ervaring. Het is ideaal als je op zoek bent naar meer stimulatie in je seksleven.

Hoe verbeteren de Mimi – Nipple Stickers met Parels je seksleven?

Een intensiteit die verder gaat dan alleen het stimuleren van je tepels, waar je nooit had kunnen voorstellen. Met deze nipple clamps voel je een stimulerend gevoel over je hele lichaam, waardoor je in staat bent om daarna mee te gaan in een meer extatisch stadium. Door de verstelbare palen personalized je jouw nipple play ervaring en beleef je in extreme mate hoe intens en lekker nipple play kan zijn.

Met welke andere toys kan je Mimi – Nipple Stickers met Parels gebruiken?

Mimi – Nipple Stickers met Parels kunnen gecombineerd worden met andere toys voor een extremere ervaring. We raden je aan om een te gebruiken om je te stimuleren samen met een verstelbare nipple clamps voor een ultieme seks ervaring.

Naast de top vibrator, raden we je ook aan om een te gebruiken om je zintuigen te focussen op sensuele stimulus. Als je de blanco plekken invult met het geruis van de nipple clamps en je lichaam je mee voert naar een tranceachtig stadium.

Hoe reinig je je Mimi – Nipple Stickers met Parels?

Reinig Mimi – Nipple Stickers met Parels met een mild, niet agressief reinigingsmiddel en warm water. Om je nipple clamps mooi en fris te houden, raden we je ook aan een desinfecterend bad te gebruiken met een ph-gelijkwaardig reinigingsmiddel. Zodra je Mimi – Nipple Stickers met Parels gereinigd hebt, kun je ze drogen met een zachte doek en vervolgens opbergen in de inbegrepen pouch voor meer hygiëne.

Waarom zou je Mimi – Nipple Stickers met Parels proberen?

Mimi – Nipple Stickers met Parels zijn enorm populair bij koppels en singles die op zoek zijn naar een nieuwe en spannende ervaring. Deze unieke clips verwarmen je spiritualiteit, intensiveren je liefdeservaringen en zijn ook geweldig om cadeau te doen. Als je deze nipple clamps nog niet hebt geprobeerd, raden we je aan om deze vast te houden, verstelbaar te maken en er gebruik in te maken. Shop deze Mimi – Nipple Stickers met Parels vandaag nog bij Ladykiller.nl

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8437008001630