Met de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers breng jij je seksleven naar de volgende niveau! Deze waaghalzerij stickers zorgen voor een intense erotische belevenis, die je, samen met je partner of alleen, nooit meer zult vergeten. De unieke combinatie van contactcommunicatie, spannende ont- en aanreikingen zorgen voor een nieuwe diepte in je seksuele relatie.

Voor deze spannende ervaring zijn de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers, ontworpen van 100% acceptabel siliconen, een must. Hieronder worden de eigenschappen van deze producten opgesomd.

Eigenschappen van Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers:

-De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn gemaakt van 100% veilig en acceptabel silicoon
-De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn in verschillende designs beschikbaar, met verschillende kleuren, vormen en glitters
-De bediening is mogelijk via een afstandsbediening
-De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn voorzien van een lip-service om druk omhoog te verminderen

Wat is Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers?

Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn zogenaamde waaghalzerij stickers die gebruikt kunnen worden tijdens seksuele spelletjes met of zonder partner. Deze stickers bevatten kleine metalen plaatjes die je op je lichaam kunt plakken en waarmee je digitale seksuele sensaties kunt creëren. Het is dus een soort tijdelijke tatoeage, maar zonder het vervelende pijn. Met de afstandsbediening kun je een verscheidenheid aan sensaties regelen die variëren van zacht aanraken tot spannende electrische pulsen.

De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers bieden een geheel nieuwe manier van seksuele bevrediging. Met alle verfijning- en kleurenopties die beschikbaar zijn, kun je bestaande punten op je lichaam veranderen in spannende erotische canvasses waar verschillende sensaties te voelen zijn.

Hoe werkt Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers?

Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn relatief eenvoudig in gebruik. De lampjes beginnen te flikkeren als je ze aanzet met de bijbehorende afstandsbediening en vervolgens kun je met elkaar verschillende sensaties ervaren. Afhankelijk van de instellingen die je kiest met de afstandsbediening kun je kiezen uit een variëteit aan mogelijkheden zoals zacht aanraken, kneden, of stroomstoten. De besturing biedt ook een breed scala van aan knoppen waarmee je de intensiteit van de stroomstoten kunt verhogen.

Voor Wie Is Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers Bedoeld?

Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn voor elke man of vrouw die op zoek is naar een nieuwe manier om seksuele bevrediging te ervaren. Het aanbieden van een nieuwe manier van seksuele stimulatie en interactie maakt de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers perfect voor iedereen: alleenstaanden, koppels, mannen en vrouwen, jong en oud.

Hoe Verbetert Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers Je Seksleven?

De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers is een revolutionaire manier om het seksleven leuker en interessanter te maken. Door de combinatie van zowel mechanische als fysieke sensaties creëer je een meer realistisch gevoel bij zowel alleen- als partnerseks.

Het toevoegen van de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers aan je seksspeeltjes routine brengt veel voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld, als je samen met een partner aan de slag bent, krijg je meer bekendheid en individualiteit met de diverse kleuren, designs en intensiteitsinstellingen. Ook voegen de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers een spannende nieuwe dimensie toe aan de seksspeeltjes. Het instellen van verschillende intensiteiten en en designs voor elke erotische ervaring zorgt voor een steeds veranderende seksuele ervaring.

Met Welke Andere Speeltjes Of Toys Kunt U Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers Gebruiken?

De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers kunnen gebruikt worden als aanvulling op andere seksspeeltjes of toys. De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn ideaal om samen te gebruiken met , liefdes-machines, SM-producten, plakband of zelfs gewone kansloze speeltjes. Het gebruik van Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers kan je seksleven naar een nieuw level tillen en je allerlei verschillende combinaties van paren en speeltjes toe laten.

Hoe Kunt U Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers Reinigen?

De Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers zijn 100% waterdicht. je kunt deze dus makkelijk met een vochtige doek met wat zeep reinigen.Het is wel belangrijk zodra je de stickers gebruikt hebt het systeem en de sticker onmiddellijk af te nemen met de vochtige doek en ze te drogen met een op lucht gebaseerde of warm lucht centrifuges.

Probeer de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers Vandaag Uit!

Als je op zoek bent naar iets nieuws dat je seksleven meer interessant en actief maakt, is de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers perfect. De combineerbaarheid met andere seksspeeltjes in combinatie met de verscheidenheid aan kleuren en design maken de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers een geweldige plezierige aanvulling op je seksspeeltjes en een potentieel explosieve ervaring. Koop de Mimi – Metallic Lichaams-/Nipple Stickers vandaag nog bij Ladykiller.nl en breng je seksleven naar het volgende level!