Geef jezelf een oppepper met de Milker TPE Masturbator met Ball Strap

Bij Ladykiller.nl zijn we trots op onze Milker TPE masturbator met ball strap. Dit is namelijk één van de beste speeltjes voor zowel mannen als vrouwen om een sensuele en opwindende ervaring te beleven.

Hoe werkt de Milker TPE masturbator met ball strap precies? Met de Muisik Milker TPE masturbator met ball strap krijg je geen gewone masturbator meer. De Milker TPE masturbator is gemaakt van een dikke en stevige Treosoft Elastomeer (TPE) kwaliteit en is ontworpen met een aparte kop voor de ballen net onder de slappe penis. Ook zijn de ballen voorzien van een eenvoudige verstelbaar loopje zodat de masturbator extra comfortabel om je penis en ballen past.

Voordelen van de Milker TPE Masturbator met Ball Strap:

– Gemaakt van duurzaam Treosoft Elastomeer materiaal
– Verstelbaar loopje voor extra comfort
– Zachte binnenkant om goed om je penis te passen
– Perfect om te masturberen of om vrijen tijdens het voorspel

Wat is de Milker TPE Masturbator met Ball Strap?

De Muisik Milker TPE Masturbator met Ball Strap is een topkwaliteit masturbator gemaakt van hoogwaardig stevig elastomeer materiaal dat zacht aanvoelt tegen je penis. De kop van de masturbator heeft een aparte opening voor de ballen net onder de slappe penis en er zit een extra verstelbaar loopje voor meer comfort. De binnenkant van de kop voelt zacht aan en is gevormd naar je penis om een mooie, nauwe fit te bieden.

De Milker TPE Masturbator met Ball Strap is perfect om iedereen een unieke ervaring zonder de verveling te geven. Voel hoe de Milker TPE Masturbator met Ball Strap beweegt isn je kop als je gaat stoten. De stevigheid van de materiaal maakt het een bijzonder veilige en goed betaalbare sex toy. Met de Milker TPE Masturbator met Ball Strap kunt je ook tijdens het voorspel met je partner een sensuele en opwindende spelervaring beleven.

Gebruik de Milker TPE Masturbator met Ball Strap

De Masturbator is gemakkelijk te gebruiken. Voel eerst de stevigheid en elasticiteit van de Masturbator voordat je deze begint te gebruiken. Als je de knoop op de achterkant afsluit, voelt je penis nauw aan binnenin de TPE masturator, waardoor het een extra naar geheel wordt. Als de masturbator goed om je penis zit, is het tijd om ermee te beginnen stoten. Omdat de masturbator gemaakt is van een stevig materiaal heb je hierin veel controle.

Voor wie is de Milker TPE Masturbator met Ball Strap geschikt?

De Milker TPE Masturbator met Ball Strap is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betere manier om te masturberen of om het voorspel spannender en intiemer te maken. De milker TPE Masturbator met Ball Strap biedt een meeslepende masturbatie-ervaring met toegenomen stimulatie van je kruis. Je penis voelt comfortabel aan en de verstelbaarheid van de masturbator maakt het nog meer intiem.

Hoe gebruik je de Milker TPE Masturbator met Ball Strap?

Om te beginnen met de Milker TPE Masturbator met Ball Strap dien je eerst een adembenemende ammloze bescherming te gebruiken, omdat het een geïntegreerd onderdeel is van het speelproces van de Milker TPE Masturbator met Ball Strap. Druk vervolgens de Masturbator zachtjes om je penis en knoop de knoop vast aan de achterzijde. Als je dat doet, sluit de kop perfect om je penis en wordt je klaar om te beginnen met de solo-masturbatie.

De Milker TPE Masturbator met Ball Strap is extreem flexibel en gemaakt om op diverse manieren gebruikt te worden. Als je alleen bent, kun je je moeiteloos ermee vermaken en kun je veel verschillende manieren proberen om je seksuele satisfactie te verhogen. Als je samen bent met je partner, kun je de Masturbator delen en zo sommige gevoelige intieme momenten van dichtbij beleven.

De Milker TPE Masturbator met Ball Strap combineren met andere speeltjes?

De Milker TPE Masturbator met Ball Strap is geschikt om te combineren met andere intieme speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Denk hierbij aan een , een anale plug of een cockring. Je kunt deze speeltjes gebruiken tijdens het voorspel of tijdens de masturbatie voor extra stimulatie. Hierdoor krijg je nog meer genot uit de ervaring en eveneens meer plezier bij het samen spelen met je partner.

Gebruik en onderhoud van de Milker TPE Masturbator met Ball Strap

Het onderhouden van de Masturbator is net zoals bij ieder ander erotisch speeltje belangrijk om de levensduur te verlengen, om zo optimaal plezier te hebben tijdens de sessies. Wij adviseren om de Masturbator steeds goed schoon te maken met zeep en warm water voordat het gebruikt wordt. Gebruik geen oliën, chemicaliën of lotions op of rond de masturbator.

Als je de Milker TPE Masturbator hebt gebruikt, reinig je deze grondig en droog deze af met een schone doek of tissue. Je kunt de Masturbator vervolgens weer opbergen in een luchtdichte zak in de koelkast. Gebruik een plastic of ijzeren doos voor extra bescherming.

Koop de Milker TPE Masturbator met Ball Strap bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl bevindt zich een enorm assortiment aan verschillende erotische speeltjes die je leven in de slaapkamer toegankelijker, intiemer en leuker zal maken. Of je nu op zoek bent naar een speeltje voor masturbatie, vrijen met je partner of om een extra boost te geven aan je seksleven, wij hebben het allemaal in onze shop.

Wil je jezelf ook een oppepper geven? Probeer dan onze Milker TPE Masturbator met Ball Strap en geef jezelf een onvergetelijke moment van genot met deze geweldige sex toy. De Milker TPE Masturbator met Ball Strap is een heerlijke sex toy die je verschillende niveaus van genot kan geven.

Krijg de absolute beste masturbatie-ervaring – en misschien zelfs meer – met de Milker TPE Masturbator met Ball Strap. Kom langs en bezoek deze opwindende sextoy in onze winkel Ladykiller.nl. We voegen regelmatig nieuwe producten toe, dus wees er snel bij om je seksleven te verrijken!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518048516