Mighty Screw – – 25 cm – Je seksleven naar een hoger niveau
Met deze 25 cm lange Mighty Screw – Dildo nemen we je seksleven naar een geheel nieuw niveau! Deze dildo is een perfecte investering als je je seksleven wat extra leven en vuur wil geven. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is de 25 cm lange Dildo ook geschikt voor beginners. In tegenstelling met andere, kortere is deze dildo veelzijdig en eenvoudig in gebruik.

Voordelen Mighty Screw – Dildo – 25 cm:
• 25 cm lang – Perfecte maat voor zowel beginners als gevorderden
• Realistische vorm – Perfecte kop en schacht voor diepe penetratie
• Kan gebruikt worden met verschillende speeltjes – Perfecte compatibiliteit
• Gemaakt van huidvriendelijk materiaal – Vrij van parabenen en ftalaten
• Veelzijdig – Perfect voor en anale penetratie

Wat is de Mighty Screw – Dildo – 25 cm?

De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is een oerdegelijke, realistisch vormgegeven dildo gemaakt van het beste huidvriendelijke materiaal. Met een kop en schacht van 25 cm is deze dildo geschikt voor diepe penetraties. Perfect voor zowel beginners als gevorderden, door de realistische vorm voelt het comfortabel aan bij het gebruik. Deze dildo is gemaakt van huidvriendelijk materiaal, vrij van parabenen en ftalaten.

Hoe gebruik je de Mighty Screw – Dildo – 25 cm?

De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is evolutionair in te gebruiken is, voor zowel orale als anale penetratie. Voordat je het artikel gebruikt, is het aan te raden dat je eerst de gebruiksaanwijzing doorleest die bij de dildo geleverd wordt en deze stap voor stap volgt om zo uw seksleven veilig te kunnen verrijken. Na het volgen van de gebruiksaanwijzing kun je de dildo genieten als een ervaren pro.

Voor wie is de Mighty Screw – Dildo – 25 cm bestemd?

De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is geschikt voor zowel beginners en gevorderden. De dildo is gemaakt van huidvriendelijk materiaal, waardoor het geschikt is voor bijna alle gevoelens, wat het ideaal maakt voor elke gebruiker. Verder is de dildo zacht genoeg voor een goede, comfortabele penetratie.

Hoe kan de Mighty Screw – Dildo – 25 cm je seksleven verbeteren?

De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is perfect om je seksleven te verbeteren. Dankzij de realistische kop en schacht kan deze dildo perfecte penetraties geven. De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is vervaardigd uit het beste huidvriendelijke materiaal waarmee je seksleven naar een heel nieuw niveau kan worden gebracht. Door te variëren in positions, hoogte, techniek en tempo kun je het ultieme seksuele genot ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Mighty Screw – Dildo – 25 cm gebruiken?

De Mighty Screw – Dildo – 25 cm is perfect te combineren met andere speeltjes en toys zoals , , probelsets, glijmiddel en andere soorten seksspeeltjes. De dildo bevat een basis waarmee je speeltjes aan kunt koppelen, waardoor je eruit kunt kiezen wat het best bij uw seksleven past.

Hoe reinig je de Mighty Screw – Dildo – 25 cm?

Voor de beste reiniging, sterk aangeraden door experts, is het aan te raden de Mighty Screw – Dildo – 25 cm schoon te houden door het apparaat met een milde reinigingsmiddel, warm water en een zacht doekje te reinigen. Verder kun je het apparaat desinfecteren met desinfecterende doekjes, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de seksspeeltjes.

Probeer de Mighty Screw – Dildo – 25 cm

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige dildo die je seksleven naar een heel nieuw niveau brengt, dan is de Mighty Screw – Dildo – 25 cm het perfecte seksspeeltje voor jou. Kies voor comfort en optimaal plezier door de Mighty Screw – Dildo – 25 cm te kopen in onze sexshop Ladykiller.nl. Hoge kwaliteit, een goede prijs en een goede service staat bij ons voorop. Doe jezelf een plezier en koop de Mighty Screw – Dildo – 25 cm vandaag nog bij ons!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518026934