Introductie Midnight Affair – Teddy

De Midnight Affair – Teddy is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een gemakkelijke en plezierige manier om hun seksleven spannender te maken. Het speeltje heeft een discrete vorm en heeft een siliconen houder waarmee het in plaats kan worden genomen. Ondanks zijn discrete afmetingen, levert de Midnight Affair – Teddy een spectaculair sexueel genot. Het innovatieve ontwerp van het speeltje is perfect om de clitorale stimulatie te maximaliseren, waardoor koppels in staat zijn hun seksuele relatie gedurende langere tijd spannender en bevredigender te maken.

Eigenschappen van de Midnight Affair – Teddy

Met de Midnight Affair – Teddy kun je ontdekken

  • spannend en intiem avontuur, voor veel plezier
  • het geruisloze ontwerp stelt u in staat om het discreet te dragen en het zonder problemen onder kleding te verbergen
  • ontwerp waardoor het voelt als een echte vriendin voor intimiteit, zelfs voor alleenstaanden
  • responsive design enthousiaste vibraties
  • 3 energieke speedsom standen die vrij makkelijk te bedienen zijn

Wat is de Midnight Affair – Teddy?

De Midnight Affair – Teddy is een innovatief, krachtig en discreet speeltje voor koppels. Het is een discreet die in staat is om de intensiteit van de clitorale stimulatie te vergroten De Midnight Affair – Teddy is compact en kan gemakkelijk onder kleding worden gedragen om onopvallend te genieten van seksueel genot.

De Midnight Affair – Teddy is uitgevoerd met een siliconen houder waarmee het speeltje in plaats kan worden genomen, waardoor de vibraties in de juiste intensiteit en standen kunnen worden ingesteld voor een stimulatie. De Midnight Affair – Teddy is het perfecte speeltje om ervoor te zorgen dat de seksuele ervaring van iedereen die het gebruikt onvergetelijk wordt.

Hoe en waarvoor gebruik je de Midnight Affair – Teddy?

De Midnight Affair – Teddy is flexibel genoeg om te kunnen worden gebruikt als een klassieke vibrator, voor beide partners of solo. Door de geruisloze en discreete vibraties heeft het speeltje vele toepassingen.

Het speeltje is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Het heeft ook een We-connect-app waarmee koppels op afstand met elkaar kunnen communiceren. De app biedt ook de mogelijkheid om verschillende vibrerende scenarioprogramma's te kiezen op basis van gebruikerservaring, batterijlading of regelmatigheid van vibratie.

Voor wie is de Midnight Affair – Teddy aan te bevelen?

De Midnight Affair – Teddy is aan te bevelen voor koppels die avontuur zoeken en die hun seksleven spannender willen maken. Door middel van de discreetheid van het speeltje kunnen koppels de sensuele ervaring van samen tijd doorbrengen nu overal mee naartoe nemen.

Koppels die schuchter zijn en meer zelfvertrouwen zoeken in hun seksleven kunnen ook baat hebben bij de Midnight Affair – Teddy. Door het opruimen van beperkende barrières kunnen deze mensen ervaren hoe het voelt om meer unieke en gepassioneerde momenten samen te beleven.

Het speeltje is ook geschikt voor alleenstaanden. Door middel van de discrete vorm, geruisloze vibraties en moeiteloze bediening, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze het speeltje kunnen gebruiken zonder de dreigende gevolgen van herkenbaarheid tegen te komen.

Hoe het leven van onze klanten kan verbeteren en hoe ze het speeltje kunnen combineren met andere speeltjes

Met de Midnight Affair – Teddy kunnen gebruikers alleen of diesel, vertrouwen opbouwen in hun seksleven en ervaringen die tot de verbeelding spreken. Vanwege het discrete design, is het eenvoudig om het speeltje te combineren met andere speeltjes zoals , rolspelkostuums en andere .

De Midnight Affair – Teddy levert ook een intensere clitorale stimulatie, waardoor koppels nieuwe manieren kunnen ontdekken om hun seksleven spannender en bevredigender te maken.

Hoe schoon je het speeltje

De Midnight Affair – Teddy kan gemakkelijk worden gereinigd met warm water en zeep. Let op dat dit speeltje niet gebruikt kan worden in combinatie met waterdichte lube of , met uitzondering van siliconen.

Geen excuus meer om de Midnight Affair – Teddy niet te kopen

Zoeken koppels of alleenstaanden naar een manier om hun seksleven spannender en bevredigender te maken? Neem dan een kijkje in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek het assortiment speeltjes dat we verkopen. Naast de Midnight Affair – Teddy, hebben we in onze winkel ook een assortiment van honderden andere speeltjes, zoals siliconen cockrings, penisringen en cockcages om het seksleven spannender te maken.

Wees niet te schuchter. Boek nu de Midnight Affair – Teddy en maak je seksleven nog meer spannend met de omvangrijke verzameling speeltjes die we verkopen. Laat de romantiek in jullie leven, en laat de seks een onvergetelijke ervaring worden. Boek de Midnight Affair – Teddy en ervaar spectaculair seksueel genot met je partner, of alleen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

657664154824, 657664154831