Met de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl kom je je seksleven op een heerlijke manier upgraden. De plus size kousenband slip van Ladykiller.nl is vervaardigd uit comfortabel microfiber en mesh met een voelbaar luxe effect. De slip is zo ontworpen dat de gesp zacht aanvoelt. Met deze plus size slip van Ladykiller.nl zul je je sexy en vrouwelijk voelen tegelijkertijd.

De voordelen van de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl zijn:

– Vervaardigd uit zacht microfiber en mesh
– Elegante en sexy look met voelbaar luxe effect
– Plus size, voor grotere maten
– Zacht aanvoelende gesp
– Comfortabele, ademende stof, voor optimaal genot
– Het perfecte kledingstuk om je seksleven op te waarderen

Wat is de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size?

De Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl is een plus size slip van heerlijk zacht microfiber en mesh. De slip voelt luxueus aan en biedt een perfecte pasvorm voor grotere maten. Met deze slip zul je elke keer weer heerlijk in je vel zitten, terwijl je jezelf de verdienen sexy en vrouwelijk voelt. De plus size slip is afgewerkt met een zachte gesp, die je nooit lastig zal vallen.

Hoe gebruik je Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size?

De Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl is gemaakt om je seksleven op te waarderen. Met deze plus size slip kan je jezelf comfortabel, sexy en vrouwelijk kleden. De slip kan je als lingerie of badmode dragen, maar het is ook geschikt voor elke seksuele activiteit. Met deze slip zal je nog meer van je seksuele avonturen kunnen genieten, omdat je heerlijk in je vel zit.

Voor wie is de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size?

De Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl is speciaal ontwikkeld voor grotere maten. De slip is ontworpen om perfect te passen en gericht op plus size vrouwen met mooie curves. Met deze slip is elke grotere maat welkom om dit heerlijke en sexy kledingstuk te dragen.

Hoe verbetert de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size je seksleven?

De Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size verbetert je seksleven op veel manieren. Met de slip zul je je meer sexy en vrouwelijk voelen, waardoor je ook enorm zeker van jezelf zal zijn. Zo heb je noodzakelijk vertrouwen in je seksuele prestaties, omdat je heerlijk in je vel zit. Daarnaast is de slip ook zeer comfortabel en ademend, waardoor je langer genot zult ervaren tijdens de seksuele activiteiten.

Welke andere speeltjes en toys kan je gebruiken met de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size?

De Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl kan je perfect combineren met veel andere seksspeeltjes en toys. De slip is gemaakt van comfortabel microfiber en mesh en kan je perfect combineren met , teasers, lubrificates, tape en meer!

Hoe reinig je de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size?

Om ervoor te zorgen dat je de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl zo lang mogelijk kunt gebruiken, is het belangrijk om de slip goed te reinigen. De slip is zeer gemakkelijk te reinigen door het te wassen met de hand of in de wasmachine op een lage temperatuur. Gebruik hiervoor een neutraal wasmiddel en voorkom dat de slip gaat krimpen of vervagen.

Koop de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size bij Ladykiller.nl

Als je je seksleven op waarde wilt schatten, is de Microfiber & Mesh Kousenband Slip – Plus Size van Ladykiller.nl de perfecte keuze. De slip is vervaardigd uit comfortabel microfiber en mesh en geschikt voor plus size maten. Probeer deze heerlijk stuk lingerie of badmode van Ladykiller.nl, je zult hier geen spijt van krijgen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368305964