Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 oz / 30ml :

Haal het beste uit jezelf met Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 oz / 30ml

Waarom zou je je moeite doen met onbruikbare, agressieve en je ruiken als elke andere persoon in de kamer? Als je een meer sensuele, subtiele indruk wilt achterlaten, zorg dan voor Ladykiller.nl's Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml .

Deze sensuele geur is gemaakt met onze unieke Ladykiller.nl-formule die de verleiding maximaal opzweept in al je avonturen. De geur heeft een uitgebalanceerde mix van hoge kwaliteit ingrediënten die vermengd worden met onze pheromone toegevoegde formule. Als je je hiermee presenteert, zal je opvallen met je subtiele, geheimzinnige aantrekkingskracht.

Kenmerken Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 oz / 30ml:

  • Versterkt je zelfverzekerdheid In een setting
  • Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten
  • Gemaakt met unieke Ladykiller.nl-formule met pheromone toegevoegde samenstelling
  • Speciaal gemaakt om je te helpen meer charismatisch te zijn
  • Verkrijgbaar in een flesje van 30 ml
  • Eenvoudige toepassing
  • Charmeer je aanwezigheid

Het Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml van Ladykiller.nl is een kostbaar parfum dat het beste uit jezelf naar voren brengt. Ons parfum is gemaakt met behulp van natuurlijke extracten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een geur draagt die vol zit met essentiële essences die je vleugelen geven in alle situaties waarin je je bevindt. De fijne noot van pheromoneen uit onze unieke formule versterkt je boodschap van zelfverzekerd anders zijn en brengt je mysterieuze aantrekkelijkheid naar voren.

De Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml is eenvoudig aan te brengen. breng het aan op je innerlijke polsen en achter je oren, en herhaal voor een langer durend effect. Breng het eenmaal aan voor het beste resultaat, en je zult ervan versteld staan hoe aangenaam je ruikt.

De Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml is perfect voor de vrouw die direct een indruk wil achterlaten. Gebruik de parfum om je charme te verhogen wanneer je op verkenning gaat in je liefdesleven. Of als je gewoon op zoek bent naar een subtiele, sensuele geur die je de hele dag uitrust, is deze geur de perfecte keuze.

De Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml is gemakkelijk te onderhouden. Was de fles af met een milde reinigingsmiddel en spoel het daarna met warm water. Drogen met een niet-pluizende handdoek voor het beste resultaat.

We raden je aan om het Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml uit te proberen om het beste uit jezelf naar voren te brengen. Bij Ladykiller.nl hebben we een breed scala aan producten die je liefdesleven spannender en leuker kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld onze uitgebreide collectie van speeltjes, literatuur, kleding en erotische om je seksualiteit te versterken. Samen met het Miami Sexy – Pheromone Parfum voor Vrouwen – 1 fl oz / 30ml kun je een onvergetelijke avond bereiden voor jou en je partner.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342002942