Mia – Teddy – One Size is een kleurrijke sextoy voor volwassenen met een unieke vormgeving die eruit springt. Dit pronkstuk is gemaakt van 100 procent hypoallergeen medisch siliconen materiaal. De toy is voorzien van een luxueuze skinnige afwerking en moet om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken regelmatig gereinigd worden met de milde toy cleaner van Ladykiller. De Mia – Teddy – One Size is een ideaal vaginaal speeltje.

Eigenschappen Mia – Teddy – One Size :
– Gemaakt 100 procent hypoallergeen medisch siliconen materiaal
– Luxueuze skinnige afwerking
– Unieke vormgeving die eruit springt
– Komt met verschillende vibratie patronen
– Afmetingen: 16cm x 7cm

Wat is de Mia – Teddy – One Size

Mia – Teddy – One Size is een sensuele sextoy, speciaal ontworpen voor een intieme ervaring. Het prachtige design van de speeltjes is geïnspireerd op de stoere teddybeer profiel met een slanke gestileerde neus en opengezette ogen voor extra expressiviteit. Het ergonomisch ontwerp en de luxueuze skinnige afwerking voegen extra kwaliteit toe aan dit speeltje. Met de Mia – Teddy – One Size krijg je een onvergelijkbaar seksueel genot.

Hoe kan ik Mia – Teddy – One Size gebruiken?

Mia – Teddy – One Size heeft verschillende vibratie patronen die je aan kunt passen en combineren aan je eigen smaak. De toy heeft een ingebouwde knop om de vibraties te veranderen en de intensiteit te regelen. De intuïtieve bediening en het makkelijke design maakt het een toegankelijke ervaring voor beginners, maar ook voor gevorderd sextoy liefhebbers.
De toy is gemakkelijk in te voeren dankzij het smalle lange design. Het heeft een dubbelzijdige afgeronde punt voor een gerichte stimulatie.

Voor wie is hij bedoeld?

De Mia – Teddy – One Size is voor iedereen die op zoek is naar intens plezier. Hedendaagse technologie combineert met slank design om een ​​verleidelijke ervaring te bieden. Hij heeft alles voor mannen en vrouwen die verlangen naar wat extra speelsheid. Mensen die klaar zijn voor een avontuur en plezier kunnen deze kleurrijke sextoy gebruiken.

Hoe kan de Mia – Teddy – One Size je seksleven verbeteren?

Mia – Teddy – One Size biedt precies wat je nodig hebt voor seksueel genot, je krijgt meer controle over je eigen erotische ervaring. Het unieke design en de verschillende vibratie opties bieden een dynamische beleving die je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. Gebruik deze gave speeltje alleen of met je partner voor een grenzeloze ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Mia – Teddy – One Size gebruik?

De Mia – Teddy – One Size is het perfecte duo voor een sterkere solo sessie of een intieme partnerbond, combineer met andere sextoys uit onze store voor een allesomvattende ervaring. De integratie van nieuwe speeltjes geven je ongekende voorsprong zodat je je grenzen kunt verleggen. Geef je liefde extra dimensies met een aanvulling van , maar ook koppels- en anale speeltjes voor een adembenemende combinatie.

Hoe moet ik de Mia – Teddy – One Size reinigen?

Na elk gebruik moet de Mia – Teddy – One Size goed gereinigd worden. Gebruik een vochtige doek en de bijgeleverde milde toy cleaner van Ladykiller. Zachtjes afspoelen met warm water en het speeltje 32 seconden ondergaan in een bad met desinfecterende middelen. Na het reinigen zorg dat het speeltje droog is en je kunt het speeltje opbergen in de mooie doos.

Aanraden om de Mia – Teddy – One Size te proberen.

Mia – Teddy – One Size is het perfecte sextoy voor de avontuurlijke volwassen. Probeer zelf de Mia – Teddy – One Size, misschien is het de beste beslissing die je vandaag kunt maken. Maak een account aan in onze online store Ladykiller.nl, shop vandaag nog leuke speeltjes en geef je seksleven een boost. Maak kennis met sensueel plezier. Jouw erotische ervaring is slechts een kleine stap verwijderd.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045910158