Voor klaarkomen in stijl hebben we de Mia – Backdoor Kont Masturbator van het merk Ladykiller! De Mia – Backdoor Kont Masturbator is een must-have voor elke seksliefhebber die op zoek is naar een realistisch apparaat. Met de Mia – Backdoor Kont Masturbator bereik je ongelofelijke orgasmes en een intense klaarkom experiance.

Eigenschappen Mia – Backdoor Kont Masturbator:
– Speciaal ontworpen voor een realistische backdoor ervaring
– gemaakt van hoogwaardig PUS materiaal
– Een extreem levensechte masturbatie ervaring
– Een stimulerende, realistisch texture inclusief een diepe kloof
– Zachte materiaal dat voelt als huid-op-huid contact
– Lengte: 16 cm
– diameter: 4 cm

Wat is de Mia – Backdoor Kont Masturbator?

De Mia – Backdoor Kont Masturbator is gemaakt van hoogwaardig PUS materiaal en een extreem levensechte masturbatie ervaring dat je een realistische backdoor ervaring geeft. Met een stimulerend texture inclusief een diepe kloof en een zacht materiaal dat voelt als ware huid-op-huid contact, heb je nooit eerder zo kunnen genieten van een masturbator. De precies 16 cm lange en 4 cm diameter geeft je voldoende ruimte om elke move te maken terwijl je ongekende orgasmes bereikt.

Hoe gebruik je Mia – Backdoor Kont Masturbator?

Gebruik de Mia – Backdoor Kont Masturbator voor een ervaring. Voeg op voorhand wat glijmiddel toe aan het conform gevormde tunnel, dit voorkomt wrijving en vergroot je stimulatie ten zeerste. Ook verdeel je het glijmiddel met je vingers langs de ingang en langs de buitenkant van de kont masturbator. Als je de masturbator helemaal gevuld hebt met glijmiddel, start je de sensatie. Probeer meerdere posities om je ultieme erotische beleving te vinden.

Voor wie is de Mia – Backdoor Kont Masturbator bedoeld?

De Mia – Backdoor Kont Masturbator is voor iedereen die op zoek is naar een krachtigere . Door zijn unieke vorm en comfortabele materiaal is de kont mastubator geschikt voor seksuele activiteiten als solo-play, solo-masturbation, solo-play en spannende lesbische acts. Perfect om je seksleven te verbloemen met gedetailleerde en ontspannen penetratie.

Hoe kan de Mia – Backdoor Kont Masturbator je seksleven verbeteren?

Met de Mia – Backdoor Kont Masturbator zullen je ën in vervulling gaan. De Mia – Backdoor Kont Masturbator is het perfecte speeltje en geeft je verschillende delicieuze sensaties als je de masturbator lange tijd en vaak gebruikt. Met haar schattig vorm en unieke erotisch materiaal zul je nooit meer een natte droom willen stoppen. Laat je liefdesleven versterken met scherpe sensatie die de stevige powerhouse bezorgt.

Met welke andere toys en speeltjes kun je de Mia – Backdoor Kont Masturbator gebruiken?

Met de Mia – Backdoor Kont Mastrubator krijgt u een heel scala aan seksspeeltjes om uit te kiezen. Combineer de masturbator met een drieweg of een als je wilt dat je buitengewone ervaring naar het volgende niveau brengt. Je kunt ook je seksuele passie verhogen met een penisring of prostaatspeeltje voor een nog krachtiger orgasme.

Hoe moet ik Mia – Backdoor Kont Masturbator reinigen?

De Mia – Backdoor Kont Masturbator kan na elk gebruik gereinigd worden. Voordat je begint met de reiniging, haal je het stekker uit het stopcontact. Haal alle voorzichtig van elkaar door dit product met water en een milde seksspeeltje reinigend. Wrijf er voorzichtig met je handen over het oppervlak als je klaar bent, en laat het product vervolgens drogen. Voorkom het gebruik van alcohol of chloor om je product te reinigen.

Probeer de Mia – Backdoor Kont Masturbator en koop hem in de seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een realistische backdoor ervaring dan is de Mia – Backdoor Kont Mastrubator de perfecte keuze. Beleef de intense klaarkom ervaring die je nooit eerder hebt ervaren. Als je de Mia – Backdoor Kont Mastrubator wilt proberen, kom dan naar de seksshop Ladykiller.nl. Sproef op eenvoudige wijze je bestelling af en geniet van de snelheid en discretie van inpakken en versturen. Hier kun je de Mia – Backdoor Kont Mastrubator tegen de scherpste prijs kopen en met de beste kwaliteit. Laat je verrassen door de ervaring van de meest intenese high-tech seksspeeltjes uit de markt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939439