Metalen Penis Plug – 7mm: een klein maar krachtig sextoy

Met de Metalen Penis Plug – 7mm kun je dankzij het materiaal en de afmeting van het sextoy een geweldige ervaring creëren. De kenmerken van het sextoy zijn:

• Materiaal: Metaal
• Lengte: 7mm
• Diameter: Varieert tussen 5 en 7 mm
• Bedoeld voor penetratie
• Slijtvast en krasbestendig
• Waterbestendig

Wat is de Metalen Penis Plug – 7mm?

De Metalen Penis Plug – 7mm is een klein, maar fijn sextoy dat bedoeld is om de penis te penetreren. De Metalen Penis Plug – 7mm heeft verschillende diameters die variëren tussen 5 en 7 mm, waardoor je een persoonlijke, opwindende ervaring kan creëren voor jouw seksualiteit. Het sextoy is gemaakt van metaal, dat slijtvast en krasbestendig is, zodat je altijd plezier kunt hebben met de Metalen Penis Plug – 7mm. De Metalen Penis Plug – 7mm is waterdicht en daardoor eenvoudig schoon te maken en op te bergen.

Hoe gebruik je de Metalen Penis Plug – 7mm?

De Metalen Penis Plug – 7mm is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. We raden aan voor lubricant te gebruiken, zoals bijvoorbeeld waterbasis of silicoonbasis glijmiddel. Als je enige ervaring hebt met sextoys, is het aan te raden om met de Metalen Penis Plug – 7mm te beginnen met de kleinste diameter van 5mm, zodat je op een comfortabele manier kunt opwinden. Je kunt met een tijdsinterval van twee stappen verhogen naar een grotere diameter voor een diepere penetratie.

Voor wie is de Metalen Penis Plug – 7mm bedoeld?

De Metalen Penis Plug – 7mm is voor alle mannen die op zoek zijn naar een klein, maar krachtig sextoy waarmee je seksualiteit kan versterken. Heb je wat ervaring met sextoys, of wil je beginnen met een wat kleiner speeltje? Dan is de Metalen Penis Plug – 7mm dé perfecte keuze voor deze basiservaring.

Hoe kan de Metalen Penis Plug – 7mm je seksleven verbeteren?

Met de Metalen Penis Plug – 7mm kun je je seksleven verbeteren door middel van de diepe penetratie die het sextoy mogelijk maakt. Door de kleine afmetingen kun je hiermee eenvoudig experimenteren met verschillende sensaties ch de verschillende afmetingen. De penetratie die je met het sextoy creëert kan je lustgevoel, de intensiteit en het bewustzijn van je seksualiteit verhogen.

Met welke andere sextoys kan ik de Metalen Penis Plug – 7mm gebruiken?

Met de Metalen Penis Plug – 7mm kun je ook andere sextoys gebruiken om je plezier te verhogen. Met andere sextoys, zoals een , prostaat stimulator of een , kun je combineren met de Metalen Penis Plug – 7mm, en je orgasme met deze speeltjes aanzienlijk verhogen.

Hoe moet je de Metalen Penis Plug – 7mm reinigen?

De Metalen Penis Plug – 7mm willen wij met de grootst mogelijke zorg behandelen. Daarom raden wij aan om een toy cleaner te gebruiken voor de grondige reiniging van het sextoy. Ook raden wij aan om als je de Metalen Penis Plug – 7mm na gebruik niet in contact brengt met andere sextoys, om zo de infectierisico's zo veel mogelijk te beperken.

Probeer de Metalen Penis Plug – 7mm en verrijk je seksleven in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een krachtig sextoy dat je seksualiteit kan verbeteren? Probeer dan de Metalen Penis Plug – 7mm en verrijk je seksleven in onze sexshop Ladykiller.nl. Wij bieden je namelijk een eersteklas service, waarmee jij het meeste plezier en de beste ervaring uit je sextoy kan halen. Daarnaast bieden we je bij Ladykiller.nl een uitgebreide selectie van sextoys en andere producten die geschikt zijn voor jouw seksleven. Ook hebben we persoonlijk advies, verzekerde verzending en aantrekkelijke kortingen. Dus wat let je? Probeerde Metalen Penis Plug – 7mm en ontdek wat deze kleine, maar krachtige sextoy voor jouw seksualiteit kan betekenen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522553565