Mesh Teddy – Plus Size heeft een enorm veelzijdigheid en comfort. Het geeft iedereen, ongeacht maat of figuur, een geweldige seksuele belevenis met haart allereerste plus size teddy. Verken de geheimen van Mesh Teddy – Plus Size en voel hoe je ongerepte passie perfect wordt verenigd door een meesterwerk.

Korte omschrijving:
– Gemaakt van ultra zacht, glad en ademend materiaal
– Hosentop design met kanten detaillering aan de voor- en achterzijde
– Plus size lingeriemaat 14 – 28
– Verstelbare bandjes, met uitneembare pads
– Laag uitgesneden decolleté voor meer bewegingsvrijheid en plezier
– Open kruis achterzijde

Wat is Mesh Teddy – Plus Size?

Mesh Teddy – Plus Size is een sexy lingerieset gemaakt van ultra zachte, gladde stof voor het ultieme comfort en beheersing. Deze Teddy heeft een decolleté ongedefinieerd ontwerp aan de voor- en achterkant wat het perfect maakt voor de perfecte seksuele ervaring. De verstelbare bandjes zorgen ervoor dat de Mesh Teddy – Plus Size zowel vrouwen als mannen met alle mogelijke maat en figuur past. Ook met uitneembare pads wordt er zelfs meer comfort gecreëerd.

Hoe gebruik je Mesh Teddy – Plus Size?

Mesh Teddy – Plus Size is bedoeld voor het verkrijgen van een ultiem plezier en comfort. Gebruik de teddy als een extravagant lingerie-stuk of combineer de Mesh Teddy – Plus Size met andere speeltjes en toys om de seksuele ervaring te verbeteren. Draag de Mesh Teddy – Plus Size om een te creëren of als een erotisch showstuk. Gebruik hem alleen of geef de teddy als cadeau.

Voor wie is Mesh Teddy – Plus Size bedoeld?

Mesh Teddy – Plus Size is bedoeld voor iedereen, ongeacht maat of figuur. Deze plus size Teddy geeft een oogverblindend uitzicht en perfect comfort dat het de perfecte keuze maakt als het gaat om een outfit. Geniet als met je partner van de ongerepte passie die je samen kan beleven.

Hoe verbetert Mesh Teddy – Plus Size je seksleven?

Mesh Teddy – Plus Size is meer dan alleen een lingerie outfit. De Plus Size Teddy verhoogt de seksuele ervaring en verhoogt het seksuele vertrouwen. Het verlaagt ook de schaamte om je lichaam te laten zien. Laat je seksuele flair vrij met Mesh Teddy – Plus Size en geniet van deze ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Mesh Teddy – Plus Size gebruiken?

Je kunt Mesh Teddy – Plus Size gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys om je seksuele avontuur te verbeteren en de ervaring nog interessanter te maken. De Mesh Teddy – Plus Size kan worden gecombineerd met een volledig assortiment van sexspeeltjes, zoals , , , enz. Hierdoor ontdek je nieuwe belevingen en zul je je seksleven nooit meer saai vinden.

Hoe moet je Mesh Teddy – Plus Size reinigen?

Mesh Teddy – Plus Size moet handmatig worden gereinigd met een zachte wasgel of een vochtinbrengende lotion en een zachte borstel. Wees erg voorzichtig met het materiaal en gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Laat de Mesh Teddy – Plus Size op een koele plaats lucht drogen met de stof naar beneden gericht.

Koop Mesh Teddy – Plus Size bij Ladykiller.nl

Mesh Teddy – Plus Size is een ideale toy voor iedereen om een intiemmoment mee te delen met je partner of om gewoon te experimenteren alleen. Probeer de Mesh Teddy – Plus Size vandaag nog uit voor extra vertrouwen en erotiek. Koop je Mesh Teddy – Plus Size bij Ladykiller.nl, de seksshop met de grootste selectie van speeltjes en toys voor je ultieme seksuele bevrediging.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368293513