Yeayy, nu is jouw seksleven nog interessanter geworden. De Mesh Teddy – One Size is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Deze one size sexy teddy is een gemakkelijk aan te doen en te verwijderen mesh top, de perfecte sextoy voor zowel singles als koppels. Of je nu kiest voor alleen spelen of met z'n tweeën, de Mesh Teddy – One Size is je gids voor een daadwerkelijk opwindende ervaring.

Eigenschappen van Mesh Teddy – One Size:
– Verkrijgbaar in één maat
– Geleverd inclusief een sexy stringset
– Gemaakt van zacht mesh materiaal voor een comfortabele en sensuele look
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Eenvoudig aan- en uittrekken

Wat is Mesh Teddy – One Size?

De Mesh Teddy – One Size is een sextoy voor vrouwen die op zoek zijn naar een spannendere ervaring in hun slaapkamer. Of je nu single bent of met je partner speelt, deze sexy one size top is een goede keuze. De zachte mesh stof voelt heel comfortabel tegen de huid aan en zit goed. Gemaakt van hoogwaardig mesh materiaal bevat het een stringset die de outfit afmaakt.

Hoe gebruik je Mesh Teddy – One Size?

De Mesh Teddy – One Size is gemaakt voor een sexy beleving in de slaapkamer. Trek de mesh top aan en voel de sensuele stof tegen je huid. Je kunt kiezen voor alleen plezier maken of met je partner. Of je het alleen of in koppels speelt, geniet van een bijzondere ervaring? Vervolgens kun je de teddy er weer eenvoudig uittrekken.

Voor wie is Mesh Teddy – One size bedoeld?

De Mesh Teddy – One Size is geschikt voor zowel singles als koppels. Het is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar wat extra spanning en sensualiteit in de slaapkamer. De Mesh Teddy – One Size is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat er humor in je seksleven toevoegt.

Hoe kan de Mesh Teddy – One Size je seksleven verbeteren?

De Mesh Teddy – One Size kan je seksleven verbeteren door toe te voegen aan je seksspeeltjes arsenaal. Draag de Mesh Teddy – One Size bij je volgende sexy avontuur om je partner te verrassen. De Mesh Teddy – One Size is confortabel, aangenaam om te dragen en zorgt voor een extra smaak in je directe ervaring.

Met welke andere toys en speeltjes kun je Mesh Teddy – One Size gebruiken?

De Mesh Teddy – One Size kun je combineren met een om je seksleven extra interessant te maken. Een vibrator helpt je om je te concentreren op je gevoelens en verbetert je sekservaring. Het geeft je de kans om je op te geilen, waardoor je sneller klaarkomt. Ook kan je combineren met andere speeltjes zoals kaarsenwachters, , , etc. zo kan je jouw man verassen met een spannend speelavontuur.

Hoe moet je de Mesh Teddy – One Size reinigen?

Om de Mesh Teddy – One Size goed te reinigen, gebruik je lauw warm water en milde zeep. Spoel de teddy goed af en gebruik geen chemische reinigingsmiddelen. Laat de teddy na de reiniging goed drogen. Zorg ervoor dat de Mesh Teddy – One Size op een hygiënische manier wordt opgeborgen.

Probeer de Mesh Teddy – One Size en bestel in onze seksshop Ladykiller.nl

Waar wacht je nog op? Bestel jouw Mesh Teddy – One Size bij Ladykiller.nl en kies voor de beste ervaring. De Mesh Teddy – One Size is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je weet zeker dat dit avontuur jou een hemelse sensatie zal geven. Probeer deze toy en verheug je op een toegevoegde mooie ervaring aan je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368293506