Met Melon – – 100 ml kun je al je seksspeeltjes naar een hoger niveau tillen. Dit glijmiddel uit de Melon productlijn laat een soepele ervaring van seksuele stimulatie achter. Het soepele en romige aanvoelen en de 100 ml verpakking zorgen ervoor dat elk sextoy avontuur een uitstekend resultaat oplevert.

Eigenschappen van Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml:
– Gemaakt op basis van water, zonder teer wat soepel en romig aanvoelt
– Vermindert irritatie en bevorderd het comfort tijdens seksuele activiteiten
– 100 ml verpakking
– Gemakkelijk in te nemen gebruik
– Ondoordringbaar voor latex
– Veilig te gebruiken met alle sextoys

Wat is Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een speciale glijmiddel dat speciaal gemaakt is voor sextoy avonturen. Het glijmiddel is waterbasis en gemaakt zonder teer, waardoor het zacht en soepel aanvoelt, waardoor het mogelijk is aangename ervaringen te beleven bij het gebruiken van sextoys. De 100 ml verpakking zorgt ervoor dat er lang genoeg glijmiddel is voor een spannende avond.

Hoe kan je Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken?

Met Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml kun je je ervaring met sextoys naar een nieuw niveau tillen. Het glijmiddel is zo gemaakt dat het gebruikte materiaal, zoals rubber, TPE, jelly en silicone veilig en optimaal te gebruiken is. Spray het glijmiddel op het sextoy van je keuze om een extra gladde en soepele ervaring te creëren.

Voor wie is Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml geschikt?

Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is bedoeld voor iedereen die meer plezier en comfort wil ervaren bij het gebruiken van sextoys. Het glijmiddel bevat geen prikkelende stoffen of parabenen wat ervoor zorgt dat je geen irritaties zal ervaren. Het glijmiddel is veilig te gebruiken met alle materialen waarvan sextoys gemaakt worden.

Hoe kan Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml je seksleven verbeteren?

Met Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml kun je al je seksspeeltjes naar een hoger niveau tillen. De soepele romige textuur zorgt ervoor dat je optimaal comfort en plezier van je seksspeeltjes ervaart. Bovendien helpt het glijmiddel irritatie te verminderen en bevordert het het comfort tijdens seksuele activiteiten.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken?

Met Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml kun je op een veilig, verantwoorde manier alle soorten sextoys gebruiken. Denk hierbij aan , , butt plugs, vinger en penisringen. Bovendien kun je het glijmiddel hiermee combineren met al je favoriete clitorale speeltjes om extra plezier en stimulatie te krijgen.

Hoe moet je Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml reinigen?

Net als alle andere sextoys, is het ook belangrijk dat je Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml na gebruik goed reinigt. Maak het glijmiddel schoon met warm water en een milde zeep. Wrijf het glijmiddel stevig uit met een schone doek en droog het vervolgens af.

Waarom je moet proberen Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml en bij Ladykiller.nl moet kopen?

Als je op zoek bent naar een seksspeeltjes ervaring, dan kun je Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml niet overslaan. De 100 ml verpakking zorgt ervoor dat er een lange tijd genoeg glijmiddel is voor comfortabele seksuele avonturen. Melon – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml heeft alle voordelen die je van een glijmiddel mag verwachten. Probeer het dan ook vandaag nog uit en bestel het bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513550