Ladykiller.nl – MBS – 30×35 mm

De MBS – 30×35 mm van Ladykiller.nl is een speeltje met een buitengewone kwaliteit. Het heeft veel verschillende functies en biedt een maximale stimulatie voor elke partner. De MBS-30×35 mm is gemaakt van coating en zacht kunststof, waardoor het glijdt en als heerlijk aanvoelt. Door het speciale ontwerp biedt deze sensuele beleving je een intense stimulatie voor het maximale genot.

De MBS-30×35 mm heeft veel voordelen. Ten eerste is hij gemakkelijk te gebruiken. De MBS-30×35 mm heeft een extreem grote batterijcapaciteit, waardoor je het voor meerdere uren kunt gebruiken. Het enorme aanbod van vooraf ingestelde vibratieterugmeldingen maakt het je partner een heerlijk gevoel te geven, en met de ip- telefonie kunnen jullie actie overnemen via het internet. De MBS-30×35 mm is ook waterdicht en heeft een draadloos design dat voor gemak en betere prestaties zorgt.

De MBS-30×35 mm is een solide en stevige met een unieke vorm en asymetrisch uiterlijk. Dankzij de extreem stille motor en subtiele vibraties is de MBS-30×35 mm een uitstekende optie voor discreet genieten in stilte.

Eigenschappen van de MBS – 30×35 mm:

  • Extreem stille motor
  • Groots aanbod aan vibratierugmeldingprogramma's
  • Volledig waterdicht
  • Draadloze technologie
  • Gemaakt van coating en zacht kunststof
  • Uniek ontwerp
  • Maximale stimulatie
  • Groot batterijvermogen
  • Ip-telefonie

Wat is de MBS – 30×35 mm?

De MBS-30×35 mm is een high-end speeltje van Ladykiller.nl dat al meerdere jaren populair is bij stellen die de spanning in de slaapkamer willen verhogen. Het is een zwart, coating en zacht kunststof speeltje met een uniek asymetrisch ontwerp. Het heeft een extreem stille motor en een groot aanbod van vibratierugmeldingsprogramma's waar elke stel van kan genieten en zich mee kan amuseren.

Hoe gebruik je de MBS – 30×35 mm?

Gebruik de MBS-30x35mm voor een avontuurlijke ervaring in de slaapkamer. Je kunt het computergestuurde vibratierugmeldingsprogramma gebruiken om precies te werken met de temperatuur, spanning en kracht. Door de draadloze technologie en de extreem lange batterijduur kun je de MBS-30x35mm voor meerdere uren in één sessie gebruiken. Je kunt het ook met je laptop of smartphone bedienen, zodat je al je favoriete vibraties kunt maken en kunt herhalen.

Voor wie is de MBS – 30×35 mm geschikt?

De MBS-30×35 mm is geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een opwindende en intieme ervaring. Het biedt aantrekkelijkheid en plezier voor zowel jou als je partner. Of je nu simpelweg naar verhoogd genot zoekt of uit de gewone routine wilt stappen voor wat extra avonturen, de MBS-30×35 mm biedt genoeg functies en opties om helemaal los te gaan!

Hoe kan de MBS – 30×35 mm het leven van onze klanten verbeteren?

De MBS-30×35 mm van Ladykiller.nl is een van de beste speelrings voor stelletjes. Het is mogelijk om de MBS-30×35 mm met andere speeltjes in de winkel te combineren om het nog opwindender te maken. Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid heb je er jarenlang plezier van. Het eenvoudige onderhoud en de discreetheid ervan maken het een must-have voor elk koppel. Bovendien is het waterdicht. Dit betekent dat je direct naar de douche of bad en er heerlijk van kunt genieten.

Hoe kan je de MBS – 30×35 mm reinigen?

De MBS-30×35 mm moet met warm water worden gereinigd voordat je het gebruikt en erna. Droog de oppervlakken vervolgens af met een zachte doek en bewaar de MBS-30×35 mm op een droge plek. Dit zal ervoor zorgen dat de levensduur verbeterd en je kunt er dus langer van genieten!

Koop de MBS – 30×35 mm in onze Shop

Als je op zoek bent naar een intens verlangen, kom dan naar Ladykiller.nl om de MBS-30×35 mm te kopen. Gebruik het samen met onze andere categorieën aan speeltjes om je slaapkamer activiteiten spannender te maken of ga naar het volgende niveau met kink om je wilde avonturen mee te beginnen. Verken onze winkel en vergroot je levensverwachting door speelgoed te kopen dat je pas echt op de top van het genot zal brengen.