Vind je heerlijk opwindend om je partner te verrassen met wat nieuwe seksspeeltjes? De Max-Twist – is het perfecte speeltje om je seksleven een extra dimensie te geven. Deze award winnende tepelzuigers van hoge kwaliteit worden gemaakt met stevige materiaal en zijn daarom duurzaam en betrouwbaar. Hieronder som ik de eigenschappen van Max-Twist – Tepelzuigers voor je op:

• Comfortabel om mee te spelen
• Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor langdurig gebruik
• Zachte textuur voor extra gevoel
• Geen schade aan de tepels
• Ontworpen voor discretie en hygiëne

Wat is de Max-Twist – Tepelzuigers?

De Max-Twist – Tepelzuigers is een revolutionaire seksspeeltje ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige materialen die specifiek ontwikkeld zijn om je seksleven te verrijken. Dit unieke speeltje stimuleert je tepels met zachte sensaties, verbetert je gevoeligheid en maakt de ervaring nog heerlijker. De tepelzuigers worden geleverd met een stevig base die de twister rechtop laat staan voor meer verwennerij.

Hoe gebruik ik de Max-Twist – Tepelzuigers?

Het gebruik van de Max-Twist – Tepelzuigers is eenvoudig en plezierig. Voordat je begint met schommelen, dien je het speeltje grondig te desinfecteren met een sextoy cleaner voor volledige hygiëne. Breng de zuiger aan op de tepels waar je extra gevoeligheid verlangt. Start met een zachte sensatie en verhoog de druk naar een niveau wat fijn voelt om te ontvangen. Wanneer je klaar bent met spelen, haal de tepelzuigers af. Als je tijd hebt, kan je de twister stevig masseren voor extra sensatie.

Voor wie is de Max-Twist – Tepelzuigers bedoeld?

De Max-Twist – Tepelzuigers is een goede…

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

811847015443