Inleiding
Max – Machine, de meeste complete met verwisselbare ! Geniet met de Big Max, de zwaarste en meest krachtige sexmachine van dit moment! Met de verstelbare handle en gecontroleerde computergestuurde instellingen is de Max de uitgelezen sexmachine voor mensen kijken naar een krachtig seksavontuur.

Eigenschappen:
– Computergestuurde instellingen en verstelbare handle voor intens spel;
– Uitgerust met zes verwisselbare accessoires voor sensuele ;
– Verrijdbaar met Twin Wheels;
– Alternerende motoren voor verschillende snelheden;
– 5 meter lange voedingskabel;
– Stille, maar krachtige motor.

Wat is de Max – Sex Machine?

De Max – Sex Machine is een van 's werelds meest verfijnde toestellen voor seksuele ontlading. Met een ruim assortiment aan verwisselbare accessoires stelt de Max – Sex Machine jou in staat heerlijk intens seks te hebben. Deze krachtige heeft twee alternerende motoren die verschillende snelheden aan kunnen, waardoor er verschillende, steeds intenser wordende golven worden veroorzaakt. De verwisselbare handlebomen die aan de accessoires bevestigd zijn, zorgen ervoor dat je de Max – Sex Machine volledig naar wens kan instellen. Of het nu gaat om zachte sensuele bewegingen of toch meer krachtige, intense bewegingen – de Max – Sex Machine biedt een unieke ervaring, keer op keer.

Hoe wordt de Max – Sex Machine gebruikt?

Het gebruik van de Max – Sex Machine is eenvoudig mee te nemen en uit te voeren. Begin door de zes verwisselbare accessoires te bevestigen op de motor, waarna je de handlebomen kan instellen. Vervolgens voeg je oplaadbare batterijen in de afgesloten handgrepen toe of sluit je de meegeleverde AC-adapter aan op het stopcontact. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een paal, een massagekussen, een , een manuele krans, en meer. Hierdoor is het heel makkelijk om posities mee te variëren en stem je bewegingen precies af op je persoonlijke voorkeuren.

Voor wie is de Max – Sex Machine bedoeld?

Met de interessante features is de Max – Sex Machine ideaal voor beginners en gevorderden. De machtige motor geeft je net zo veel plezier als je wil, of je nu bewuste kleine stappen wil nemen of je liever gaat voor een intense ervaring; het is allemaal mogelijk met de Max – Sex Machine. De handlebomen kunnen worden gebruikt om de snelheid aan te passen, waardoor je helemaal voelt wat er gebeurt.

Hoe kan de Max – Sex Machine je seksleven verbeteren?

De Max – Sex Machine is een veelzijdige seksmachine die je seksleven naar een ander niveau kan brengen. Met allerlei nieuwe technieken en features kan elke seksuele scène met een seksmachine worden gespeeld. Dankzij het eenvoudige gebruik kun je jouw seksuele avonturen variëren, het intense gevoel versterken en innovatie toevoegen aan je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Max – Sex Machine gebruiken?

Met de passende accessoires kan je de Max – Sex Machine gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes zoals , zweepjes en nog veel meer . Het combinatie met andere speeltjes begint vast met een fantasie waarin je de seksuele spelletjes uitvoert. Door de verschillende combinaties van speeltjes ontstaan er ervaringen waar je jouw bouwstenen aan toevoegt.

Hoe moet de Max – Sex Machine gereinigd worden?

Om ervoor te zorgen dat je je ervaringen met de Max – Sex Machine optimaal blijft genieten , is het van essentieel belang dat je jouw Max – Sex Machine goed reinigt na iedere keer dat je het gebruikt. Gebruik een antiseptische en hypoallergene vochtwateroplossing om alle gebieden van je Max – Sex Machine te reinigen . Vermijd het gebruik van agressieve of chemisch sterke reinigingsmiddelen. Laat alles goed drogen voordat je de seksmachine opbergt.

Wij raden de Klant aan om de Max – Sex Machine te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Wil je jouw seksleven in een handomdraai naar een hoger niveau brengen? Dan raden we je aan om de Max – Sex Machine te proberen. Bij Ladykiller.nl vind je een ruim assortiment aan en sexspeeltjes voor optimaal genot, gecombineerd met een snelle bezorging en een persoonlijk advies per e-mail. Wil je kwaliteit, een goede service en een discreet gesprek, kom dan vandaag nog langs om de Max – Sex Machine te checken.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472656