Maui – Rabbit : voel de intensiteit van een waar seksspeeltje voor jou. De Maui – Rabbit Vibrator is een krachtig, controleerbaar en hygiënisch seksspeeltje dat is ontworpen om een nieuwe dimensie op je seksleven te brengen. Met een innovatieve draaibare schacht, uitgebreide vibratiesterkte, hoogwaardige siliconenmaterialen en een waterdichte coating, geeft de Maui – Rabbit Vibrator je een uitgebreid en intens sekstop.

Eigenschappen Maui Rabbit Vibrator:
• Modern ontwerp en stijlvol er uiterlijk met een vrouwelijke look
• Geleverd met een ultrakrachtige 7-voudige vibratiefunctie
• Roterende schacht voor een extra ongelooflijke stimulatie
• Gemaakt van volledig silicone voor een zachte en comfortabele aanvoel
• waterdicht coating voor gemakkelijk onderhoud
• USB-oplader voor eenvoudig en makkelijk op te laden

Wat is de Maui – Rabbit Vibrator?

De Maui – Rabbit Vibrator is een prachtig en modern ontworpen seksspeeltje die is uitgerust met innovatieve, krachtige technologie die jou de seksuele stimulatie geeft die je verdient. Beschikbaar in 6 verschillende kleuren, het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, betrouwbaar en hygiënisch seksspeeltje.

Het ontwerp van de Maui – Rabbit Vibrator combineert een draaiende schacht met een multi-vibratiefunctie, voor eenuitgebreid en intens sekstop. De schacht draait in 6 verschillende richtingen en heeft een aantal verschillende vibratieopties die toegepast kan worden. Bovendien heeft de vibrator een uitgebreide siliconen basis, waardoor het absoluut comfortabel aanvoelt op de huid. Met een waterdichte coating is de Maui – Rabbit Vibrator gemakkelijk te reinigen en te bedienen.

Hoe wordt de Maui – Rabbit Vibrator gebruikt?

De Maui – Rabbit Vibrator is zeer eenvoudig in gebruik. Om de vibratiefuncties te bedienen, druk je gewoon op de grote knop aan de bovenkant van het seksspeeltje. Houd de knop ingedrukt om de schacht te starten draaien. U kunt kiezen uit 6 verschillende roterend patterns, waaronder een paar speciale patronen, om de juiste stimulatie te krijgen. U kunt ook de intensiteit van de vibratie aanpassen door op de knoppen boven en onder aan de zijkant te drukken, wat leidt tot 7 verschillende vibratiestanden.

De Maui – Rabbit Vibrator heeft ook een USB-oplader, waardoor je het seksspeeltje gemakkelijk op kunt laden. Dit maakt het een zeer draagbaar seksspeeltje dat je overal mee naar toe kan nemen.

Voor wie is de Maui – Rabbit Vibrator bedoeld?

De Maui – Rabbit Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een krachtig, controleerbaar en hygiënisch seksspeeltje. Het is een ideale optie voor mensen die een sterke vibrerende sensatie zoeken die of voor koppels die op zoek naar een manier om hun seksleven een boost te geven.

Hoe kan de Maui – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

De Maui – Rabbit Vibrator is een krachtige stimulatietool die je seksleven een grote boost kan geven. Dit is de perfecte optie voor hen die op zoek zijn naar meer intensiteit en excitatie. Door de krachtige technologie en het gebruiksvriendelijke design, kan het veel gemakkelijker maken om meer genot te ervaren tijdens het seksuele spel. De draaiende schacht en multi-vibratiefunctie zorgen voor een intense stimulatie om een orgasme te bereiken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Maui – Rabbit Vibrator gebruiken?

De Maui – Rabbit Vibrator is met veel verschillende speeltjes en toys te combineren voor een complete seksuele ervaring. Je kan de vibrator gebruiken met veel verschillende soorten en 's waarmee meer intensiteit en plezier ervaren kan worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om de vibrator te gebruiken met verschillende soorten anale speeltjes voor extra stimulatie. Als je met je partner seks hebt, kan je de vibrator ook gebruiken om datingspelletjes en meer spannende activiteiten te spelen.

Hoe moet de Maui – Rabbit Vibrator gereinigd worden?

Het is belangrijk om de Maui – Rabbit Vibrator te reinigen voor en na elk gebruik. De vibrator heeft een waterdichte coating, waardoor je het gemakkelijk kunt afnemen met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of sterke verzorgingsproducten die de materiaalkwaliteit van de vibrator kunnen beschadigen.

Aanbevelingen om de Maui – Rabbit Vibrator te proberen

Als je op zoek bent naar een krachtig, controleerbaar en hygiënisch seksspeeltje, dan is de Maui – Rabbit Vibrator een geweldige optie. Dit innovatieve seksspeeltje combineert een draaibare schacht met een multi-vibratiefunctie, waardoor je een enorme stimulatie kunt ervaren.

Als je op zoek bent naar het meeste genot en je seksleven een boost wilt geven, probeer dan de Maui – Rabbit Vibrator. U kunt de vibrator kopen in de online seksshop Ladykiller.nl, waar u verzekerd bent van hoogwaardige producten, een snelle en discrete levering en uitstekende klantenservice.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311473059