Soms heb je mates nodig die de intensiteit van elke ervaring verhogen. Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces is speciaal ontworpen om je een nog intenser gevoel te geven tijdens seks. Deze zijn ontworpen om je een nog meer aangename huid op huid-ervaring te bieden die droog en comfortabel aanvoelt.

Eigenschappen van Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces:

– Gemaakt van premium super delicate Skyn-kwaliteit
– Latexvrij en speciaal gemaakt om nauwelijks merkbaar te zijn voor je sekspartner
– Uniek textuurpatroon dat minder druk creëert voor ultiem comfort
– Lakloze technologie zorgt voor betere gevoeligheid
– condoom is getest voor veiligheid en effectiviteit en is SGS goedgekeurd
– 10 stuks in een verpakking

Wat is Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces is een condoom met een extra dun materiaal dat ontwikkeld is voor het verhogen van het gevoel en voor een ultieme huid tegen huid-ervaring. Het is gemaakt van premium Skyn-kwaliteit latex dat soepel en dun is. Het is smaakloos, lakloos en zonder weekmaker voor een extreem gevoel van comfort tijdens seks.

Hoe worden Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces gebruikt?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces bieden een uitzonderlijke pasvorm en zorgen voor maximale seksuele plezier. Voordat je ze gebruikt, controleer je of de verpakking nog intakt is. Pas je Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces voordat je begint met seksuele activiteiten, draai de top gesloten en zorg er vervolgens voor dat je geen lucht inlaat. Doe dit om knopen en scheuren te voorkomen.

Voor wie zijn Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces bedoeld?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces zijn bedoeld voor iedereen die comfortabeler wil seksen. Ze bieden een perfecte pasvorm en zijn ontworpen om je ervaring te verbeteren. Ze zijn ideaal voor individuen en koppels die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare manier om nog meer plezier en sensatie te ervaren tijdens seks.

Hoe verbeteren Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces je seksleven?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces bieden een verbeterde seksuele prestatie dankzij de speciale technologie van lakloze condoms. Dit maakt het gevoel en huid tegen huid-contact verbeteren waardoor je meer veelzijdige bewegingen maakt. Bovendien helpt het premium Skyn-kwaliteit materiaal ervoor dat je langer seksueel actief blijft. De textuur van de buitenkant zorgt voor minder druk, wat resulteert in een betere bloedtoevoer en een intenser orgasme.

Met welke andere speeltjes en toys kan Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces worden gebruikt?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces is veelzijdig en kan worden gebruikt met verschillende seksspeeltjes en toys. Van cockrings tot spannende , er is voor elk wat wils. Je kunt ook uitproberen en cockrings voor extra stimulatie en plezier. Persoonlijk advies nodig? Ons vakkundige team staat klaar om u te adviseren wat het beste bij uw behoeften past.

Hoe moet Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces gereinigd worden?

Het is belangrijk dat je de Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces recht na gebruik goed reinigt. Gebruik hiervoor warm water en een milde PH neutrale reiniger. Zorg ervoor dat je condoom na het gebruik goed droog en opgeborgen wordt.

Waarom suggestie om Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces te proberen?

Mates Skyn Intense Feel – Condoms – 10 Pieces zijn ontworpen om je een verhoogde sensatie en een intenser gevoel te geven tijdens seksuele activiteiten. Ze bieden een nauwe pasvorm voor maximaal comfort en gevoeligheid, wat resulteert in een betere en intensievere ervaring voor jou en je sekspartner. Probeer het vandaag nog in onze sekswinkel Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5011831089138