Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks is dé perfecte toevoeging voor elke sekstoycollectie. Met deze siliconen glijmiddel verrijkt condoom brengt dit product veiligheidsvoordelen, extra glijmiddel en genot in uw seksuele escapades. Dit product heeft een sterke, natuurlijke smaak en geur waardoor het zowel de man als vrouw plezier brengt. Hieronder beschrijven we de belangrijkste kenmerken:

Kenmerken van Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks

– Speciaal geconditioneerd voor een langerdurende glijmiddelervaring
– Verzorgd met een hydraterende formule die de condoom het hele seksuele avontuur door beschermt
– Sterke natuurlijke smaak en geur die de man en de vrouw meer plezier bieden
– Verpakt in een stevig, blusaardig, eco-friendly zakje met 10 stuks
– Dermatologisch getest en hypoallergeen, wat betekent dat het zacht is voor het lichaam

Hoe gebruik je Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks?

Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks is eenvoudig te gebruiken. Open een stevig, blusaardig, eco-friendly zakje en gebruik direct 1-2 stuks, afhankelijk van hoeveel glijmiddel je nodig hebt. Dompel de condoom volledig onder in de glijmiddelpoeder om de condoom extra lube te geven. Gebruik deze stuks wanneer je erom vraagt en maak je seks avontuur nog beter en meer comfortabeler.

Voor wie is Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks?

Mates Skyn extra lubricated – 10 stuks is bedoeld voor mannen en vrouwen die helemaal geen compromissen willen maken als het gaat om hun seksuele plezier. Met de extra lube en het hydratende effect is dit product uiterst geschikt voor mensen die veelvuldig seks hebben. Bovendien is het vrij van rubber, waardoor het wat milder is voor je lichaam.

Hoe kan Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks je seksleven verbeteren?

De extra lubricated condoom brengt meer plezier en meer intensiteit tijdens het seksuele contact. Omdat de condoom de extra lube heeft, voelt het zoals twee mensen letterlijk samensmelten. Dit product biedt ook net wat meer comfort, wat resulteert in meer genot en minder pijn. Ten slotte biedt de smaak en geur een extra sensatie waardoor seksueel contact nog specialer wordt.

Met welke andere speeltjes en toys je Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks gebruiken?

Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks kan gebruikt worden met vrijwel elk sextoy. Van tot , de Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks zal je hete seksuelle avontuur opnieuw levendig maken. Ook is het een goede aanvulling op jouw anale ontdekkingstocht. Dankzij het hydraterende effect voelt anale avontuur nog zachter aan als voordat je dit condoom gebruikte.

Hoe reinig je Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks?

Het reinigen van Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks is gemakkelijk. Zorg ervoor dat je eerst de stukken koel en op kamertemperatuur in je handen wast met wat warm water en een neutraal, PH-neutraal wasmiddel. Gebruik deze stukken vervolgens om je speeltjes of toys te reinigen met een intieme wasgel. Spoel ze daarna af met warm water om de resterende afvalstoffen te verwijderen. Was de stukken niet met wasmiddel, omdat dit de conditie kan schaden.

Waarom zou je determs Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks proberen?

Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks staat garant voor extra seksueel plezier, vermaak en veiligheid voor zowel de man als de vrouw. Het hydraterende effect dat het condoom aan seks toe brengt is uniek en geeft je lichaam een rustig gevoel waardoor je van elk seksueel moment kunt genieten. Als je Mates Skyn Extra Lubricated – 10 Stuks wilt proberen, kun je ze kopen bij Ladykiller.nl. Laat de Mates Skyn extra lubricant je genot en plezier versterken en krijg meer plezier uit elk intiem moment.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5011831086823