Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces bieden je een veilige sekservaring. De condoom is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal wat jouw sensatie niet beïnvloedt. Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces:

• Gemaakt van een zacht en flexibel materiaal.
• Heeft een extra glijdend effect.
• Speciaal ontwikkeld om jou extra genot te bieden.
• Tekstuur die het genot vergroot.
• Vermindert je kans om zwanger te worden en het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen.

Wat is Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces is een speciale set van 10 , gemaakt van het beste en zachtste materiaal dat je in zo'n product zal vinden op de markt. Het materiaal waarvan deze condooms gemaakt zijn, is niet alleen flexibel en duurzaam maar ook extreem glijd-gevoelig. Deze condoom heeft een extreem voelbare textuur die het genot vergroot. Ze zijn ontworpen om het gevoel voor jou en je partner te verbeteren zonder je seksuele sensatie te verminderen.

Hoe worden Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces gebruikt?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze bieden extra veiligheid tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Breng voorafgaand aan het geslachtsverkeer de condoom aan op de penis en zorg ervoor dat de condoom goed aansluit voordat je begint met seksuele activiteiten. Vergeet niet dat condooms bij het gebruik van lubrificatie altijd zorgvuldig gebruikt moeten worden, wacht tot de penis volledig stijf is voordat je de condoom aanbrengt.

Voor wie is Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces bedoeld?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces zijn bedoeld voor iedereen die veilig en plezierig wil genieten van seksuele activiteiten. De condooms bieden niet alleen extra veiligheid maar vergroten ook het genot tijdens het geslachtsverkeer, dankzij hun speciaal ontworpen textuur. De flexibiliteit van de materialen waarvan Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces gemaakt zijn, garandeert een pasvorm, dankzij de unieke constructie komt er meer zintuiglijk contact tot stand tijdens de seksuele activiteiten.

Hoe kan Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces je seksleven verbeteren?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces kunnen je seksleven verbeteren door je meer genot te bieden tijdens de seksuele activiteiten, zonder afbreuk te doen aan je seksuele sensatie. De condooms zijn gemaakt van het beste en zachtste materiaal wat je kan vinden op de markt. Het materiaal waarvan deze condooms gemaakt zijn, is niet alleen flexibel en duurzaam maar ook extreem glijd-gevoelig. Deze condoom heeft een extreem voelbare textuur die het genot vergroot.

Met welke speeltjes en toys kan ik Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces gebruiken?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces kunnen gebruikt worden in combinatie met allerlei speeltjes en toys, zoals en klemmetjes. Dankzij de flexibiliteit en het glijd-gevoel van de Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces kunnen verschillende speeltjes en toys worden toegevoegd om het seksuele genot te verhogen.

Hoe moet ik Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces reinigen?

Na gebruik raden wij aan de Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces met een milde zeep met warm water te reinigen. Verwijder de condoom na elke seksuele activiteit van de penis en gooi deze weg. De Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces zijn niet bedoeld voor hergebruik.

Waarom zou ik Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces kopen?

Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces bieden een veilige sekservaring met extra genot. De flexibiliteit van de materialen waarvan Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces gemaakt zijn, garandeert een optimale pasvorm, dankzij de unieke constructie komt er meer zintuiglijk contact tot stand tijdens de seksuele activiteiten. Dankzij hun extra glijdend effect en speciaal ontworpen textuur vergroten ze het genot tijdens de seksuele activiteiten. Koop de Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces, voor meer en een met extra plezier. Je vindt deze Mates Skyn Elite – Condoms – 10 Pieces in de beste seksshop van Nederland, Ladykiller.nl. Bezoek Ladykiller.nl en maak vandaag nog gebruik van deze unieke en extreem voelbare condooms voor een nog spannender sekservaring.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5011831090080