Met de Masturbator Egg Riffle ervaar je een totaal nieuwe dimensie van ! De masturbator egg riffle biedt talloze mogelijkheden om je solo seks verder te exploreren en je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Met dit belangrijke speeltje is seksuele vrijheid nooit verder weg.

De eigenschappen van de Masturbator Egg Riffle:
– Uniek ontworpen en gevormde speeltje
– Gemaakt van zacht materialen dat comfortabel en aangenaam aanvoelt
– De structuur van de masturbator egg biedt talloze stimulatie mogelijkheden
– Prachtige rifledesign voor extra intensievere seksuele ervaring

Wat is de Masturbator Egg Riffle?

De Masturbator Egg Riffle is een uniek ontworpen sexspeeltje dat speciaal is ontwikkeld voor alleen-seks. Het biedt gebruikers een aangename seksuele stimulatie dankzij de unieke structuur van rifel die aan het oppervlak is gemaakt. Het is gemaakt van hoogwaardig zacht materiaal waardoor het aangenaam en comfortabel aanvoelt en een intense en extatische ervaring geeft. Ideale kans om je solo seks verder te exploreren.

Hoe wordt de Masturbator Egg Riffle gebruikt?

De Masturbator Egg Riffle is ontworpen om gebruikt te worden als masturbatie hulpmiddel voor alleen seks. Plaats de Masturbator Egg Riffle in je handen en beweeg het om-en-om je penis of je of in iedere andere intieme gebied dat je wilt stimuleren totdat je komt. Beweeg de Masturbator Egg Riffle tegen je gevoelige gebieden tot je de seksuele klaarheid en climax bereikt en experimenteer met de verschillende snelheden, drukken en bewegingen van dit prachtige speeltje om de bevrediging te bereiken.

Voor wie is de Masturbator Egg Riffle bedoeld?

De Masturbator Egg Riffle is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een stukje extra stimulatie. Het is goed geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers die hun seksuele avontuur willen verkennen. Het is een aanvulling op je seksleven, ongeacht of je een single bent of in een relatie zit.

Hoe kan de Masturbator Egg Riffle je seksleven verbeteren?

De Masturbator Egg Riffle is een uitstekend hulpmiddel om je seksleven te verbeteren. Het biedt een geweldig platform om nieuwe seksuele ervaringen mee te maken alleen of samen met je partner. Door het te gebruiken om je intieme gebieden te stimuleren, kun je een nog betere en krachtigere orgasme bereiken. Ook als je je seksleven al een tijdje hetzelfde is, kan het toevoegen van iets nieuws je routine opnieuw alive brengen en je seksuele bevrediging verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Masturbator Egg Riffle samen gebruiken?

De meeste sexspeeltjes en toys kunnen gebruikt worden in combinatie met de Masturbator Egg Riffle. Zo kan de masturbator egg worden gecombineerd met een clitorisstimulator of anaalspeeltje voor extra seksuele stimulatie. Ook kan het worden gebruikt in combinatie met een of een om het sensatiegehalte van de seksuele ervaring nog verder op te stuwen. U kunt ook andere sexspeeltjes zoals klemmen, manchet en ballen gebruiken in combinatie met de Masturbator Egg Riffle, om een meer intense seksuele ervaring te creëren.

Hoe moet de Masturbator Egg Riffle gereinigd worden?

Nadat de Masturbator Egg Riffle gebruikt is, moet er altijd een grondig reinigingsproces plaatsvinden. Om dit te doen, was je het sexspeeltje met warm water en zeep, en zorg ervoor dat alle restjes en vuil afgespoeld worden. Gebruik daarna een sekstoy cleaner om het speeltje te desinfecteren en voeg als laatste een neutrale glijmiddel toe om te voorkomen dat het materiaal uitdroogt.

Probeer het vandaag nog met 15% korting in Ladykiller .nl

Heb je benieuwd geworden naar de Masturbator Egg Riffle? Wacht niet langer en voeg deze belangrijke seksspeeltje toe aan je collectie om de best mogelijke resultaten te behalen. En lat je seksuele avontuur naar een totaal nieuw niveau brengen met de Masturbator Egg Riffle. Bij Ladykiller kun je vandaag nog profiteer van 15% korting met de code: “SEXPLAY2020”
Geen verzendingskosten voor bestellingen in Nederland en België. Inspireer je seksleven en vind de beste seksspeeltjes met Ladykiller.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

4061504010007