Ald ooit gedroomd van een ultieme realistische ervaring? Als u dat heeft, dan is de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm precies wat u zoekt!

Met de Master D – Realistische ULTRASKYN™ met Ballen – 30 cm krijgen onze klanten een sensuele, levensechte ervaring van superioriteit en genteresseerde controle. Met een dikte van 5,5 cm gecombineerd met degelijk en zacht materiaal is deze dildo perfect voor een grondige stimulatie en streams van intense en sterke sensaties. De Master D-Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm geeft een realistische materiaalervaring en bevat comfortabele ballen voor een nog intenser sensueel plezier.

Functies en Voordelen van de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm

  • Diep, stevige, en intense penetratie
  • Gemaakt voor en long lasting en hard optimaal comfort
  • Realistische ULTRASKYN™ materiaal dat heen warm aanvoelt alsof het levende huid is
  • Degelijk ontwerp voor verbeteringen in prestaties
  • Gravure in de dildo voor het beste sensueel genot
  • Perfect gemaakt om ervaren en beginnende spelers te plezieren

De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm voor een ultiem realistische ervaring

De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm biedt een hoog niveau van prestatie in alle voorwaarden. Zijn technologie is gebaseerd op de nalatenschap van honderden jaren ervaring, boordevol verbeteringen voor het ervaren van een superioriteit en garantie van eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De Master D-Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen- 30 cm is perfect om ervaren en beginnende spelers te plezieren. Het zachte materiaal voelt aan alsof het levende huid is en het magische gevoel dat hierdoor wordt geproduceerd is moeilijk om te vergeten.

Perfect voor meerdere handelingen zoals clit stimulation, penetratie en clitoris kneden, de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm heeft een diep stimulatieholding vermogen en een geweldig gevoel van verlichting en ontspanning bij elke sessie. De gevormde vingervormige top, het openingsontwerp en de duurzame materiaalconstructie bevorderen een ervaring van superioriteit en verwondering.

De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm is ideaal voor een ervarende speler, voor wie plezier belangrijk is. Of het nu gaat om direct bevredigend plezier, heftig knuffelen, heftig vasthouden of andere vormen van erotisch genot, de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm is perfect om te experimenteren met nieuwe posities, om nieuwe technieken te ontdekken en te testen en om ervaring op te doen.

Ontspanning en Genot voor iedereen verzekerd

De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm is te combineren met andere speeltjes en heeft een nauwe, uiterst reële beweging. De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm is perfect voor stellen en individuen die op zoek zijn naar een intense ervaring met een intense vibratie, sterk krijsend en diep penetrerend, speciaal voor de ultieme echte ervaring. In tegenstelling tot traditionele dildo's hebben klanten de vrijheid van beweging, wat betreft de beweging en het ritme. Maakt het onmogelijk om het genot nog meer op te voeren.

Gereinigd met Ease en Maximale Veiligheid en Hygiëne

De Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm is eenvoudig te reinigen en te onderhouden met een speciaal ontwikkelde antiseptische reinigingslotion en het hygiënebeleid van Ladykiller.nl volgen, voor ultieme veiligheid en hygiëne. U kunt genieten van het ultieme plezier en gebruik maken van een extra antiseptisch om uw dildo te reinigen.

Kom naar LadyKiller.nl voor Uw Droomspeeltje voor Uw Slaapkamer

Bij Ladykiller.nl offerings zullen klanten zeker geïnteresseerd en verrukt zijn om een ​​verscheidenheid aan vibrerende en elastische speeltjes te zien. We bieden een enorm diverse selectie van speeltjes zoals , masturberends, wandels, kneedbare, beheersbare seksmachines, vibraties, clitorisstimulators, stuwarte dongles en nog veel meer! Of het nu gaat om direct plezier, heftig knuffelen, heftig vasthouden of andere vormen van erotisch genot, vind het allemaal in onze winkel.

Kom naar LadyKiller.nl en koop de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm nu en ervaar een intense ervaring met een intense vibratie, sterk krijsend en diep penetrerend, speciaal voor de ultieme echte ervaring. Geniet van de absolute verlichting en ontspanning die de Master D – Realistische ULTRASKYN™ Dildo met Ballen – 30 cm u kan bieden!

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421070229, 782421070236, 782421070243