Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm

Master D – de hete babe voor elke hete seksuele avontuur!

De Master D – Realistische ULTRASKYN met Ballen – 19 cm is perfect voor al je seksuele begeertes. De realistische ULTRASKYN constructie, het gladde oppervlak en de anatomisch perfecte vorm zorgen voor een ultieme sensatie.

Kijk maar eens naar de functies en voordelen:

  • Volledig veilig, natuurlijk en milieuvriendelijk ULTRASKYN materiaal voor de beste seksuele ervaring.
  • Realistische uitstraling met levensachtige details zoals zijn ballen en eikel.
  • SmoothTek™-technologie voor een ultrarealistisch aangename aanraking door het hele speeltje heen.
  • Aangenaam warm, voelt net als het echte ding – zowel visueel als aanvoelend.
  • Gebruiksvriendelijk – eenvoudig reductiemechanisme dat kan worden vastgesteld in verschillende posities.

Waarom Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm?

De Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is extreem realistisch waar je naar verlangt, net zoals de hete avonturen met een levenspartner! Met een lengte van 19 cm kom je op magische wijze aan waar je maar wilt.

De ULTRASKYN materiaal voelt zacht aan en is erg flexibel, het is geen probleem om de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen- 19 cm in verschillende posities en situaties te gebruiken. Het SmoothTek-oppervlak bevordert de bevredigende ervaring met de realistische look and feel.

Het pandeem van de uitstekende valleisteen en anatomie simuleert een echt seksueel avontuur. De Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is de perfecte compaan voor iedereen die op zoek is naar zowel realistische als flexibele seksuele avonturen. Hij is zo ontworpen dat hij in alle richtingen draaibaar is.

Hoe gebruik je de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm?

De Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is heel eenvoudig te gebruiken. Voordat je de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm gebruikt, zorg dan dat je er zeker van bent dat hij volledig is gereinigd.

Gebruik daarna een waterbasis glijmiddel om de ervaring nog comfortabeler te maken. Nadat je de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm hebt ingesmeerd, positioneer hem in de juiste hoek en houd comfortabel vast. De ULTRASKYN materiaal is extreem realistisch, dus je zult het gevoel hebben dat je een echte man aan het strelen ben.

Nadat je de houding hebt gevonden die het beste voor je werkt, verander je het reductiemechanisme van de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm zodat deze is vergrendeld in de houding die je hebt gekozen. Vergeet niet om het apparaat te ontspannen, want dat maakt je avontuur nu nog beter!

Voor wie is de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm geschikt?

De Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is de perfecte partner voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit, realiteit en kwaliteit. Of je nu alleen bent of met je partner, de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is geschikt voor alle situaties.

Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een plezierige tijd die je alleen kunt hebben of met je partner. Met de perfecte houding kun je genieten van een avontuur dat je nooit vergeet.

Combineren met andere speeltjes van Ladykiller.nl

Met de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm kun je alle kanten op. Je kunt het combineren met alles wat je maar wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het gebruik van lichtere of krachtigere vibrerende speeltjes? Zo geniet je extra intens van je ervaring. Of wat dacht je van het gebruik van hete en koude speeltjes? Met de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm kun je elke avond een nieuw avontuur beleven.

Je kunt ook experimenteren met andere speeltjes van Ladykiller.nl. We hebben een groot aanbod aan producten, van speeltjes voor mannen tot speeltjes voor vrouwen, , streaming films en nog veel meer; Er is voor elk wat wils. Sluit je aan bij club Ladykiller.nl, dan kun je ook van member-only mogelijkheden genieten, zoals aanbiedingen, speciale deals en nog veel meer.

Gereiniging

Het reinigen van de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm is net zo eenvoudig als het gebruik ervan. Het ULTRASKYN materiaal kun je eenvoudig en snel schoonmaken met warm water en een milde anti-bacteriële zeep. Gebruik daarna een luchtverfrisser om ervoor te zorgen dat je speeltje schoon, fris en klaar is voor de volgende keer dat je er plezier mee wilt beleven.

Ontdek vandaag nog de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm!

Onze Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm biedt je een realistisch seksueel avontuur dat je nooit meer vergeet. Ontdek de meest realistische en flexibele sensatie.

In onze shop Ladykiller.nl vind je niet alleen de Master D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 19 cm, maar ook allerlei andere speeltjes voor mannen, vrouwen en koppels. Test wat voor jou het meest aangenaam is en geniet van nieuwe, leuke en onverwachte ervaringen met de beste speeltjes uit onze winkel! Ontdek samen met je partner wat voor plezier jullie samen kunnen beleven.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421069568, 782421069575, 782421069582