Ga voor de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm voor een onvergetelijke avontuur!

Met de Master D – Realistische FIRMSKYN met Ballen – 30 cm, heb je geen verontschuldiging meer om op jouw meest avontuurlijke momenten niet meer je meest ondeugende verlangens te vervullen!

Deze dildo uit de Ladykiller.nl winkel is een hoogwaardig speeltje, gemaakt van soepel en niet-porig maagdenvlies materiaal dat zo perfect is aangepast aan jouw erotische avonturen, dat het zich aanpast aan jouw anatomie tijdens elke pikante scène.

Deze ongeëvenaarde zelfvertrouwen-boostende dildo heeft eenatsmoeilijk te weerstane gladde metalen bal aan het einde waarmee fantastisch over de zintuigen gestimuleerd wordt, die op zijn beurt weer een ongekende sensatie veroorzaakt. Niet alleen heeft deze dildo een realistisch uiterlijk fast maar u heeft ook met een gerust hart zeer gevarieerde seksuele posities kunnen beoefenen, wat betekent dat u met deze dildo precies dat kunt doen wat u wilt.

Functies en voordelen van de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm

• Gemaakt van niet-porig en hoogwaardig maagdenvlies materiaal
• Extra lange lengte van 30 cm
• Gladde metalen bal aan het einde
• Realistisch uiterlijk
• Uitdagend design
• Varieerde seksuele posities
• Zachte, gladde en comfortabele feeling

Wat is de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm?

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm is een extravagante, realistische dildo in een vrij korte maar comfortabele lengte voorzien van een metalen bal aan het einde. Deze metalen bal is macximale sensaties en intensiteit. De dildo van 30 cm is gemaakt van maagdenvlies materiaal, wat de dildo zacht, soepel en ongeëvenaard realistisch maakt.

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm maakt deel uit van een uitgebreide collectie iconische, realistische erotische speelgoed en wordt geleverd met een volledig tevredenheidsgarantie.

Hoe gebruik je de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm?

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm is eenvoudig te gebruiken en je kunt direct van start gaan met je ondeugende avontuur. Om het maximale effect te behalen, raden we je aan om de volgende stappen te volgen:

• Voeg een ruime hoeveelheid water / siliconenbasis glijmiddel toe aan de dildo.
• Breng de dildo in door middel van het lichtelijk draaien van de dildo terwijl deze langzaam wordt ingebracht.
• Begin met licht bewegingen in en uit de vagina of anus.
• Stel de juiste snelheid en druk in om zeer krachtige gevoelens te creëren
• Trek de metalen bal van de dildo af en toe wat sneller naar binnen; deze beweging zal resulteren in gevoelige sensatie

Voor wie is de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm geschikt?

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een spannend avontuur. Of je nou alleen bent of met een partner, deze dildo zal al je wildste fantasieën doen uitkomen. Voor de mannen is deze dildo een perfecte keuze omdat hij met betrekking tot lengte en breedte aan je behoeften voldoet.

Hoe verbetert de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm het leven van je klanten?

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm heeft verschillende functies die ervoor zorgen dat jouw klanten nog meer zelfvertrouwen zullen krijgen en met vertrouwen hun erotische avontuur zullen benaderen.

Het extreem comfortabele maagdenvlies materiaal is bijzonder hygiënisch, wat betekent dat je er zorgeloos mee kunt spelen en het ook gemakkelijk kunt reinigen met onze speciaal ontworpen reinigingsspray of een milde zeep en lauw water.

Combineer de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm met andere speeltjes van Ladykiller.nl

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm is een geweldig speeltje, maar door hem te combineren met andere speeltjes uit onze Ladykiller.nl winkel, krijgt je klant het ultieme erotische avontuur!

Of je nu alleen bent met zelfspeeltjes, klaar bent voor heteroseksueel of homoseksueel contact of alleen maar in staat bent om naar partnerverleidelijkheid te kijken, – met de andere speeltjes van Ladykiller.nl kun je de grenzen verleggen en je verbeelding de vrije loop laten.

U kunt bijvoorbeeld voor , anale edelstenen, penisringen, ankers, , speelgoedpluggen, verschillende cockrings, ball stretcher, vacuum cups, palmpjes en cockball gespleten sm kiezen. Als je deze combinaties eenmaal hebt gemaakt, zal de intensiteit van deze ervaring ze dat nog verder versterken.

Hoe moet je de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm reinigen?

De Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm is dankzij het niet-porige en maagdenvlies materiaal gemakkelijk en snel te reinigen. We raden aan om de dildo te wassen met een milde zeep en lauwwarm water. Vervolgens kan de dildo gedroogd worden met papierenhanddoeken of een zachte, doek.

Laat de dildo voor je spreken met de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm

Laat jouw wildste fantasieen werkelijkheid worden – met de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm gebruik je een echt meesterspeeltje met een sublieme voelbaarheid en een ongeëvenaarde tevredenheidsgarantie die jouw ervaring naar de volgende level zal brengen. En met onze uitgebreide selectie aan speeltjes, krijg je alle vrijheid die je nodig hebt om jouw avonturen naar elk niveau te tillen die jouw waardig is.

Kom vandaag nog onze winkel Ladykiller.nl en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan speeltjes van topmerken. Laat je verrassen door de mogelijkheden die de Master D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 30 cm biedt en geniet van een ultiem avontuur.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421070281, 782421070298, 782421070304