MASTER COCK – DILDO MET BALLEN – 18 cm

De met Ballen – 18 cm is het ideale seksspeeltje voor een intense en buitengewone ervaring in de slaapkamer. De dildo is gemaakt van -safe siliconen, waardoor hij comfortabel en veilig is. Het oppervlak is voorzien van een speciale textuur die zorgt voor extra stimulatie tijdens het gebruik. Het dikke, levensechte oogontwerp met ballen en simpele handvatten maakt het een zeer opwindende ervaring. De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren om in de slaapkamer voor spanning en sensatie te zorgen.

Voordelen ten opzichte van ander seksspeeltjes zijn:

  • Machtiger orgasmen
  • Realistische texturen
  • Veel variabelen in een beperkte ruimte
  • Duurzaam en slijtvrij

Wat is de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm is een uitstekende en realistische seksspeeltje die speciaal is ontworpen om jou te helpen je wildste verlangens en fantasieën waar te maken. Het levensechte oogontwerp met ballen en simpele handvatten brengen deze liefde pop naar het andere niveau. Gemaakt van body-safe siliconen, kunt u ervan verzekerd zijn dat het zacht, sterk en slijtvrij is. De dildo is 18 cm lang en heeft een dikte van 4 cm, waardoor hij de “vreemdeling” simuleert in combinatie met de beweging maakt het tot de beste keuze voor zowel beginners als experts.

Hoe gebruik je de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm is eenvoudig te gebruiken. Begin met het toevoegen van een , wat kan helpen bij het gemakkelijk glijden. Bovendien moet het glijmiddel het siliconen oppervlak van de dildo beschermen. Steek de dildo vervolgens rustig en geniet ervan. Begin met het draaien, rustig in- en uitgaan. Voor degenen die een intenser gevoel willen, kunnen extra vibraties toevoegen aan de dildo met een die door de meeste gaten past.

Voor wie is de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm geschikt?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar het levensecht in het comfort van zijn eigen kamer. Van beginners tot experts, van hetero's tot homo's of lesbiennes, iedereen kan er hier een speciale ervaring mee maken.

Hoe beïnvloedt de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm je leven?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm brengt nieuwe dimensie in de slaapkamer door een dikke, veelzijdige, echte liefdesmaak te simuleren. Met de mogelijkheid om het plezier te vergroten door een vibrator toe te voegen, kan deze dildo je orgasme vergroten. Dankzij de hoge kwaliteit body-safe siliconen, zul je genieten van een comfortabele anale- of vaginaal-stimulatie waar je langer van kunt genieten. Hiermee kun je ook lekker experimenteren met verschillende hoeken en doormiddel van de dildo met ballen kun je ook lekker masturberen.

Met welke andere speeltjes kan ik de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm combineren?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm is gemaakt voor het ontwerpen van een ergonomische omgeving voor klanten. Met behulp van een vibrator of verwarmingsmiddel kunt u extra stimulatie toevoegen aan ervaring. / U kunt ook experimenteren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl zoals een , paar handcuffs, een plug, een butt plug, een stapelbare cockring, een vibrerende ei of vibrator. Al deze speeltjes kunnen het plezier in de slaapkamer verhogen en helpen bij het creëren van de ultieme orgasme.

Hoe moet ik de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm schoonmaken?

De Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm kan gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en een milde zeepoplossing. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, omdat dit de siliconen kwaliteit van de dildo schaadt. Na het schoonmaken, spoel je de dildo goed af en laat deze lucht drogen. U kunt ook de dildo afdrogen met een schone doek.

Ladykiller.nl Seksspeeltjes – Probeer ze allemaal!

Ladykiller.nl biedt een ruime selectie aan seksspeeltjes voor jongeren en volwassenen om het leven in de slaapkamer interessanter en bevredigender te maken. Of je nu op zoek bent naar een cockring of prostaatstimulator, een vibrerend ei of een butt plug, bij Ladykiller.nl hebben we alles! Koop de Master Cock – Dildo met Ballen – 18 cm vandaag en verrijk je leven in de slaapkamer.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421073329, 782421073336, 782421073343