De zoete geur van verleiding

Met de Massagekaars – Vanille kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen. Je brengt er direct een sensuele sfeer mee in de slaapkamer of ander ruimte waar je naartoe gaat voor een intieme tijd met je partner. Deze massagekaars is een eenvoudig en 100% veilig product dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor zowel een als een massage. Hieronder een opsomming van enkele hoogtepunten van de Massagekaars – Vanille:

• Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, veilig voor lichaam en huid
• Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken zoals vanille, fraise, citroen en sinaasappel
• Perfect als verwenning tijdens het voorspel met je partner
• Gegarandeerd een onvergetelijke sensuele en pikante ervaring
• Natuurlijke oliën die na het smelten perfect gebruikt kunnen worden voor een massage
• Korter brandtijd dan andere

Wat is de Massagekaars – Vanille?

De Massagekaars – Vanille is een perfect product dat speciaal is ontworpen voor de van lichaam en huid. Het bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een heerlijke vanillegeur die je partner en jou direct in die sensuele sfeer van voorspel brengt. De kaars is langer te gebruiken wanneer je voor een lagere vlam zorgt. Ook is hij relatief kort van duur, wat ideaal is voor een intiem moment.

Hoe word de Massagekaars – Vanille gebruikt?

De Massagekaars – Vanille is erg makkelijk te gebruiken. Plaats de kaars ongeveer 20 cm van jezelf en je partner af en steek de kaars aan met een lange aansteker. Ga zitten, leun achterover en geniet van de zachte, sensuele gloed en de zoete geur. Wanneer de kaars is gesmolten, kun je de dikke, warme olie gebruiken om elkaar mee te masseren. Vergeet niet om af en toe de olie wat te laten afkoelen voor je hem opnieuw gebruikt.

Voor wie is de Massagekaars – Vanille bedoeld?

De Massagekaars – Vanille is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een extra sensuele ervaring met je partner. Het is een perfect product dat je kunt gebruiken voor een intiem moment van voorspel en zoete verwennerij. Het is ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een product dat 100% veilig is voor je huid en een heerlijke vanillegeur verspreidt.

Hoe kan de Massagekaars – Vanille je seksleven verbeteren?

De Massagekaars – Vanille is een goede manier om je seksleven een boost te geven. Met het sensuele licht en de geur breng je jezelf en je partner in de juiste sfeer voor een voorspel en een intiem moment. De warme olie die uit de kaars komt is perfect om elkaar te masseren. Daarnaast hebben we de kaars in verschillende smaken verkrijgbaar voor een extra sensuele ervaring. De kaars is ook 100% veilig voor lichaam en huid.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Massagekaars – Vanille gebruikt worden?

De Massagekaars – Vanille is perfect te combineren met andere speeltjes en toys om je seksleven nog verder te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan een erotische om je partner mee te verrassen, een kinky SM set voor de heetste avonturen of een of model om nog meer genot van je voorspel te krijgen.

Hoe moet de Massagekaars – Vanille worden gereinigd?

Het reinigen van de Massagekaars – Vanille is erg makkelijk. Gebruik hiervoor een warme, vochtige doek en een zacht schoonmaakmiddel. Gebruik alleen schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor het materiaal van de kaars. Strijk de doek over de olie en als er geen olie meer over is, kun je de kaars droogmaken.

Waarom zou je de Massagekaars – Vanille proberen & zou je Ladykiller.nl als seksshop gebruiken?

De Massagekaars – Vanille is een perfect product om je seksleven een boost te geven. Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en de kaars blijft langer branden dan andere kaarsen. Niet alleen is het een comfortabel en veilig product om te gebruiken, het is ook geschikt voor elke zoektocht naar seksuele bevrediging en verwennerij met je partner. Wil je deze kaars proberen? Koop ze dan vandaag nog in Ladykiller.nl, onze online seksshop met de meeste klanttevredenheid en de laagste prijzen!