Massagekaars – Roos, een luxe en geurend speeltje voor avontuurlijke koppels! Massagekaars – Roos geeft een sensuele sensatie wanneer je het warm, smeltend was verandert in een voedende olievloeistof. Of je nu op zoek bent naar wat meer intimiteit in je seksleven of een plezierige manier van massage, Massagekaars – Roos biedt elk koppel een romantisch, multitasking speeltje.

Eigenschappen Massagekaars – Roos:
– Geschikt voor massage
– Verrijkt met natuurlijke olien
– Verwarmt de huid
– Verschillende geuren
– Perfect om jullie seksleven te verrijken
– Gemaakt van plantaardige was

WAT IS MASSAGEKAARS – ROOS?

Massagekaars – Roos is een speeltje bestaande uit drie lagen, ontworpen om te worden gebruikt voor massage en het bereiken van sensuele seksuele resultaten. De buitenste laag, gemaakt van plantaardige was, smelt wanneer de kaars wordt verwarmd, waardoor de middelste laag, olien en specifieke geur die aangebracht is, het smelten van de plantaardige was vormt een voedende en verwarmende olie.

HOE GEBRUIK JE MASSAGEKAARS – ROOS?

Massagekaars – Roos is gemakkelijk in gebruik – Plaats simpelweg de kaars op een vlakke ondergrond en steek de doos aan. Wanneer de kaars warm is geworden en gesmolten is in een heerlijke, voedende olie, giet de ongeveer 45°C warm olie over de voorkeurslichaamsstukken van je partner, heerlijk voor een massage en / of intieme avonturen.

VOOR WIE IS DE MASSAGEKAARS – ROOS BEDOELL?

Massagekaars – Roos is speciaal ontworpen voor koppels die op zoek zijn naar een speeltje voor massage en sensuele avonturen. De luxe massage kaars is extra verrijkt met natuurlijke olien voor hydraterende en verzorgende massage, de rijke en verfijnde geur brengt jullie romantische intieme sfeer meteen in de juiste sfeer.

HOE VERBETERT MASSAGEKAARS – ROOS JE SEKSLIEVEN?

Met massagekaars – Roos kunnen seksueel avontuurlijke paren hun seksleven naar het volgende niveau tillen. De verwarmde olie is perfect als massageolie en dankzij de toevoeging van natuurlijke olien, word je huid en die van je partner verwend en gehydrateerd.

MET WELKE ANDERE SPEELTJES EN TOYS KAN JE MASSAGEKAARS – ROOS GEBRUIKEN?

Massagekaars – Roos kan gebruikt worden als massageolie in combinatie met andere speeltjes en toys zoals , 's, 's of items als of bedbondages. De samenstelling van de massagekaars – Roos maakt de olie diervriendelijk, dus stel gerust je creativiteit op de proef met alle soorten seksspeeltjes!

HOE REINIG JE MASSAGEKAARS – ROOS?

Reinig de Massagekaars – Roos na ieder gebruik grondig met een desinfecterende toy cleaner of milde zeep. De resten kaarswax kunnen makkelijk gepoetst worden met een milde zeep watje.

PROBEER MASSAGEKAARS – ROOS & Koop bij Ladykiller NU!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze uitgebreide productbeschrijving en wil je direct de intieme avonturen met Massagekaars – Roos aangaan met je partner? Koop de Massagekaars – Roos nu in onze seksshop Ladykiller.nl. Bestel snel en eenvoudig en kies voor een aflevermethode naar keuze om deze heerlijke kaar nu naar je toe te laten sturen! Voeg Massagekaars – Roos toe aan je collectie seksspeeltjes en verrijk je intieme leven met een romantisch, multifunctioneel speeltje dat in elke intieme sekssessie kan passen!