Zet je smaakpapillen aan het werk met de Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl

De Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl is een kant-en-klaremengeling van natuurlijke pheromomen, die, als ze verwarmd worden, heerlijk ruiken en er ook nog eens voortreffelijk uitzien. Deze speciale massagekaars bestaat uit een speciale verwarmde massageolie die jouw smaakpapillen aan het werk zet. Met de Massagekaars – Pheromoon kan je varieert en genieten van een zinderende massage sessie. De Massagekaars – Veel soorten kaarsen zijn verrijkt met verschillende geuren waardoor je je even op vakantie waant en je geliefde als geen ander kan verrassen.

Gebruik en voordelen van de Massagekaars – Pheromoon

Met de Massagekaars – Pheromoon heb je volop keuze uit verschillende soorten: van sinamay tot schapenwol, vaak verrijkt met liefdevolle geuren en subtiele kleurtjes. Hieronder een lijst met voordelen van de Massagekaars – Pheromoon:

  • Ontspant je lijf en breng je spieren tot rust met de luxueuze .
  • Voorzien van lekkere liefdevolle geuren
  • Geschik voor allerlei soorten masssges
  • Geen allergische reacties en dermatitis

Wat is de Massagekaars – Pheromoon

De Massagekaars – Pheromoon is een speciale massagekaars, gevuld met geurige massageolie. De kaars bevat een speciale verwarmde olie die, als deze verwarmd wordt, heerlijk ruikt en je smaakpapillen aan het werk zet. De massageolie bestaat uit een speciaal mengsel van natuurlijke pheromomen, die net als in het wild heerlijk ruiken en er ook nog eens voortreffelijk uitzien.

Hoe gebruik je de Massagekaars – Pheromoon?

De Massagekaars – Pheromoon is makkelijk te gebruiken: neem de kaars en steek deze aan. De kaars verwarmt de massageolie waardoor het lekker ruikt en je smaakpapillen aan het werk gezet worden. Voordat je begint met de massage, wacht je een paar minuten zodat de massageolie net lekker warm en smetteloos is. Je kunt de olie direct op de huid smeren of op de kaarsbranden. Voor een meer intieme massage ervaring, wrijf je het over het lichaam en laat je partner aan de massageolie en de heerlijke geur van de kaars ervan genieten.

Voor wie is de Massagekaars – Pheromoon geschikt?

De Massagekaars – Pheromoon is geschikt voor zowel stellen als ook singles die op zoek zijn naar een speciale ervaring. Het is de perfecte manier om je lijf en spieren te ontspannen en je partner te verrassen met heerlijke sensuele geuren. Door de heerlijke geur en het warme gevoel bij je massage, zal je lichaam op fleuren en ervaar je hoe je leven in de slaapkamer spannender kan worden.

Hoe combineer je de Massagekaars – Pheromoon?

De Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl kan met andere speeltjes worden gecombineerd. Je kunt de olie van de massagekaars gebruiken ter verbetering van sensuele momenten, maar je kunt ook experimenteren door andere speeltjes met massageolie te combineren. Wat te denken van massagekaarsen met massage olie, holle , , cock rings en andere erotica. Alles voor een unieke ervaring om je leven thuis in de slaapkamer nog spannender te maken.

Reiniging van Massagekaars – Pheromoon

De Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl is gemakkelijk te reinigen. Na gebruik laat je de massagekaars afkoelen tot kamertemperatuur. Vervolgens maak je de bovenkant schoon, indien nodig met een zachte doek of bijvoorbeeld wat alcohol. Kathanddoekjes werken ook prima, je hebt alleen wat water nodig.

Probeer de Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl

Wil jij je leven thuis in de slaapkamer nog spannender maken? Probeer dan een Massagekaars – Pheromoon van Ladykiller.nl. In onze winkel voorzien we je van een ruim assortiment van massagekaarsen met heerlijke geuren. Uiteraard hebben we nog veel meer te bieden in onze shop. Zo verkopen we naast onze Massagekaars – Pheromoon ook nog andere categorieën aan speeltjes, als , harnessen, items, cockrings en holle 's. Onze producten worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit met toepassing van de hoogste productie normen, dus waarom wacht je nog? Kom de wereld van erotica verkennen in onze winkel Ladykiller.nl.