Verwen jezelf met de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml

Heb jij zin om jezelf een massage met olie te geven als verwenmomentje? Kijk dan niet verder. Ladykiller.nl ,de winkel voor al je speeltjes, heeft net wat je zoekt: de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml. Deze 100% natuurlijke olie is precies wat je nodig hebt om rustig toch jezelf te verwennen, door heerlijk van je lichaam te genieten.

Voordelen Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml:

De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml biedt een heerlijk ervaring als je de olie gebruikt, door zijn heerlijk, zacht romige geur . Hierdoor wordt je gemasseerd met verfrissende, hydraterende ingrediënten en kun je optimaal genieten mister, miss of mrs. De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml heeft de volgende voordelen:

  • Verfrist en hydrateert de huid
  • Verzacht en voedt de huid
  • Geeft een heerlijk zachte geur af
  • Geen chemicaliën of synthetische ingrediënten
  • Geen testen op dieren

Wat is de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml?

De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is een weergaloos verkwikkende oliemix, dat de huid verfrist en hydrateert door simplistische ingrediënten. Hierdoor heb je steeds een heerlijk zoete, oliehoudende ervaring met de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml. De olie bevat geen paraben, chemicaliën of synthetische ingrediënten. Verder is het ook niet getest op dieren. De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is een ultieme verwennerij voor de klant.

Hoe gebruik je de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml?

De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is gemakkelijk en snel toe te passen. De olie is dus eenvoudig te doseren met een pompje, wat meteen de juiste hoeveelheid doseert. De olie is daarnaast ook vloeibaar bij kamertemperatuur, waardoor je de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml lekker warm kunt aanbrengen. Het is ook handig dat de olie wateroplosbaar is, waardoor je het gemakkelijk opnieuw af kunt spoelen na gebruik.

Voor wie is de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml?

De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is geschikt voor mensen die graag eenvoudig en snel willen masseren. De olie verfrist en hydrateert de huid, maar is ook verzorgend. De Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is daarnaast ook geschikt voor mensen die van een zachte, sensuele geur houden. De olie is ook zacht en pijnloos voor de huid, zodat er ervan op aan kan dat de olie jealous genoeg is voor een heerlijk verwenmomentje

Hoe verbetert de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml het leven van onze klanten en welke andere categorieën
speeltjes hebben we beschikbaar?

Wil je eens wat anders in de slaapkamer? Of gewoonweg genieten, in de privacy van je eigen slaapkamer? Het kan allemaal met de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml. De olie verfrist en verzorgt de huid, terwijl je geen chemicaliën of synthetische ingrediënten binnenkrijgt. Daarnaast kan de olie ook worden gecombineerd met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl, zoals uiteenlopende , pantomasters en .

Wil je je slaapkamerervaring echt verrijken? Dan kun je ook kiezen voor een van de vele andere speeltjes uit onze winkel. We hebben verschillende soorten vibrators, pantomasters, buttplugs, en andere speeltjes die je leven in de slaapkamer spannender zal maken.

Daarnaast is het heel belangrijk dat je alle speeltjes reinigt na gebruik. Met de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml is dit snel en eenvoudig, aangezien de olie wateroplosbaar is. Zo blijven je speeltjes langer mooi en heb je er weer langer plezier van.

Ontdek de Massage Oil Natural – Basic – 3 fl oz / 100 ml uit onze winkel:

De Massage Oil Natural – Basic – 3 floz / 100 ml is perfect om jezelf goed te verwennen, met een heerlijk, romig aroma dat heerlijk verzorgend is. Als je wil genieten van een heerlijk massage-ervaring, dan heb je hier precies wat je zoekt. Voor al je speeltjes kun je bij ons in de winkel terecht. Dus ga nu naar onze winkel Ladykiller.nl en ontdek wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om jouw leven in de slaapkamer tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001549