Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml

Maak een wilde, sensuele ervaring in de slaapkamer met Ladykiller.nl

De Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml van Ladykiller.nl is een echt plezier voor romantische avonden en intieme momenten. Het is een unieke mix van noten van jasmijn, aloë en aluin die een sensuele en wilde massageervaring creëren. De olie is zacht en fris, met bevredigende aroma's en de voordelen die deze massageoalie biedt.

Voordelen en functies

• Kruidig-zachte olie excuses voor een sensuele massage ervaring
• Noten van jasmijn, aloë vera en aluin voor extra power
• Blijvende, intense aroma om het genot te verhogen
• Ideale, boterachtige textuur voor een comfortabel gevoel tijdens de massage
• Omhullend en rustgevend effect voor extra relaxatie
• Zorgt voor een soepel en stralend huid
• Superhydraterend en voedend

Het is tijd om te ontdekken wat Extase thermisch massage u kan bieden!

De Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml van Ladykiller.nl is een zeer speciale massage-olie die onze klanten de perfecte manier biedt om de hete sensuele avonden van hun dromen te beleven. Jasmin-aroma's helpen de spieren snel en efficiënt te ontspannen en geven je een voedend en hydraterend effect dat de huid verfrist. De textuur voelt zijdezacht en biedt een fluweelachtig gladde ervaring die zowel aangenaam als verjongend aanvoelt. Het vermindert vermoeidheid, fijne lijntjes en mee-eters en voorkomt tekenen van veroudering.

Bovendien is de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml gemakkelijk te gebruiken. Gebruik na het douchen of baden enkele druppels op een gewenste huidgebied en masseer het cirkelvormig totdat het volledig is verdwenen. Onze klanten ervaren na een paar minuten een locking en blijvende intense aroma. De kruidachtige geur van jasmijn en aloe vera zorgen voor een heel bijzondere ervaring.

Voor wie is de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml geschikt?

De Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml van Ladykiller.nl is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een plezierige en opwindende ervaring in de slaapkamer. Het is ideaal voor het geven en ontvangen van massages om spieren te verlichten en te ontlasten. Het is ook geschikt voor het verbeteren van het libido en de algemene seksuele energie. Bovendien is het ook geschikt voor het verzachten van het huidweefsel en het terugdringen van tekenen van veroudering.

Hoe kan je de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml combineren met andere speeltjes?

Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan speeltjes om de ervaring met de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml te vergroten. Van tot kinky kleding en van tot sextoys, we hebben een variëteit aan producten waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kunt maken. Je kunt de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml combineren met andere speeltjes om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je zoekt, of het nu een leuke ervaring of seksueel plezier is.

Reiniging van de Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml

De Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml van Ladykiller.nl is eenvoudig schoon te maken. Gebruik alleen warme water en een mild schoonmaakmiddel, en was de olie delicaat met een zachte doek. Daarna kun je de olie weer in de container doen en de olie kan opnieuw gebruikt worden. Pas op, want te veel wassen kan de kwaliteit en smaak aantasten.

Kom langs in Ladykiller.nl en ontdek de avontuurlijke wereld

De Massage Oil Extase – Jasmin – 250ml van Ladykiller.nl is een must-have voor iedereen die op zoek is naar romantische avonden en sensuele ervaringen. Ben jij klaar om jouw wildste fantasieën waar te maken in de slaapkamer? Kom dan naar Ladykiller.nl en ontdek ons ruime assortiment aan speeltjes, kleding, verzorgingsproducten en nog veel meer. Wij bij Ladykiller.nl bieden alleen de beste producten. Daarom ben je bij ons op de juiste plek om je leven op een geweldige manier intiemer te maken. Neem een kijkje en start je eigen avontuur!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342000979