De Mason – Anal is perfect voor iedereen die op zoek is naar meer plezier in hun seksleven. Deze vibrator is comfortabel en veilig en heeft een ergonomische design dat zorgt voor ultieme verwennerij. Het is voorzien van een stille motor en een geribbelde siliconen coating die zorgen voor een stimulatie die je nooit eerder hebt ervaren. De Mason – Anal Vibrator is gemaakt met de laatste technologie en bevat vele andere eigenschappen:

Eigenschappen:
– Comfortabel ergonomisch design zorgt voor ultieme verwennerij
– Stille motor die een stimulatie geeft die je nooit eerder hebt ervaren
– Gemaakt met de laatste technologie
– Geribbeld siliconen coating
– Waterproof
– Gereinigd met warm water en zeep
– 5 verschillende vibratie settings
– Afstandsbediening

Wat is de Mason – Anal Vibrator?

De Mason – Anal Vibrator is een van de sterkste, meest krachtige en meest aangename anaal . Ontworpen met de perfecte lengte en dikte, heeft de vouwbare schacht meerdere posities waarmee je differentie vibraties kunt ervaren. Het heeft een zeer sterk motor die een verbluffende stimulatie geeft en deze is ook stil genoeg om er discreet mee te spelen. Met de geribbelde siliconen coating voelen de vibraties dieper.

Hoe kan je de Mason – Anal Vibrator gebruiken?

De Mason – Anal Vibrator is gemakkelijk en veilig te gebruiken en is perfect voor beginners. De vibrator heeft 5 verschillende vibratie settings die je kunt kiezen om te spelen. De afstandsbediening maakt het gemakkelijker om de vibrator aan te passen en te bedienen. En met de geribbelde siliconen coating voelen de vibraties dieper.

Voor wie is de Mason – Anal Vibrator bedoeld?

De Mason – Anal Vibrator is speciaal bedoeld voor mensen die hun seksleven willen verbeteren en hun ervaringen naar een nieuw level willen tillen. Deze vibrator is perfect voor beginnende seksspeeltjesgebruikers omdat het erg comfortabel is en verschillende vibratiestanden heeft. Het gemakkelijke gebruik maakt het ook ideaal voor ervaren gebruikers.

Hoe kan de Mason – Anal Vibrator je seksleven verbeteren?

De Mason – Anal Vibrator is een van de beste manieren om je seksleven te verbeteren. Het heeft voordelen die reiken van stimulatie tot extra verwennerij. Door het krachtige vibreren en de differentie vibratie standen, kan de Mason – Anal Vibrator je klaarstomen voor meer intensiteit en een nieuwe sensuele ervaring.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan je de Mason – Anal Vibrator gebruiken?

De Mason – Anal Vibrator is perfect voor gebruik in combinatie met andere speeltjes, zoals , butt plugs en . De verschillende vibratie standen bevinden zich onderaan de schacht waardoor de Mason – Anal Vibrator gemakkelijk te gebruiken is. Het heeft ook een afstandsbediening waarmee je de vibrator in verschillende hoeken kunt plaatsen.

Hoe je de Mason – Anal Vibrator gereinigd moet worden?

De Mason – Anal Vibrator moet na ieder gebruik schoongemaakt worden om infecties te voorkomen. Het is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Verwijder na het schoonmaken de batterijen uit de vibrator voordat je hem bewaard.

Probeer de Mason – Anal Vibrator en laat je verleiden in Ladykiller.nl

Verleid jezelf met de Mason – Anal Vibrator en laat je seksleven naar een nieuw level tillen. De Mason – Anal Vibrator biedt nieuwe sensuele ervaringen met en verwennerij die je nog nooit eerder hebt geproefd. Koop de Mason – Anal Vibrator bij Ladykiller.nl en ervaar dat ultieme plezier.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472861