Marshmallow – – 100 ml is een sexy sextoy dat kan worden gebruikt om je sekservaring te verfraaien. Het is gemaakt van een speciale, biologisch afbreekbare formule waar je optimaal van kan genieten. Het heeft de volgende eigenschappen:

• Glijdt soepel, niet kleverig
• Versterkt je orgasme
• Zuur- en basisvrij
• pH-neutraal
• Verrijkt met vitamine E
• Vrij van parabenen
• Zonder glycerine
• Parfumvrij
• Oplosbaar in water
• Inhoud 100 ml

Wat is Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een sextoy waarbij de kwaliteit en het genot van een gemeenschappelijke seksuele ervaring voorop staat. Gemaakt van een biologisch afbreekbare formule, bevat het glijmiddel veel lichaamsvriendelijke ingrediënten, zoals vitamine E, wat zorgt voor een fluweelachtige gladde glijsensatie en optimaal genot. Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is zuur- en basisvrij en bevat geen parabenen en laat geen kleverige resten achter. Het is ook vrij van glycerine, wat helpt bij het voorkomen van irritatie, en bevat geen synthetische geur- of smaakstoffen, waardoor het een veilig en comfortabel product maakt voor alle seksuele voorkeuren.

Hoe kan ik Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken?

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is de perfecte aanvulling op al je seksuele avonturen en experimenten. Het is makkelijk te gebruiken voor voor penetratie, maar ook perfect voor af te wisselen met andere seks-toy's. Breng het glijmiddel eenvoudig aan met je vingers, een spons of een veeg, en voeg zo veel toe als je nodig hebt. Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is ook oplosbaar in water, wat betekent dat het makkelijk afgespoeld en gereinigd moet worden met warm water en een milde zeep voordat het wordt opgeborgen voor later gebruik.

Voor wie is Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml bedoeld?

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een veelzijdig en veelzijdig sextoy dat voor elke seksuele voorkeur past. Of je nu houdt van solo-seks of van spannende spelletjes met je partner, Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml maakt elke ervaring soepeler en optimaal genot. Het glijmiddel is ook versterkt met vitamine E voor een fluweelachtige gladde glijsensatie. Het is dus perfect voor elke vrouw of man die naar een ware sensatie zomt.

Hoe Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml je seksleven kan verbeteren

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml kan je seksleven op een enorme manier verbeteren. Door de gladde en fluweelachtige sensatie die het glijmiddel biedt, kan het je meer controle geven bij je seksspelletjes. Ook kan het helpen om je situaties te verfraaien waar met meer extra glijmiddel nodig is. Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml geeft je daarnaast een optimaal genot en meer sensaties bij penetratie, wat uiteindelijk je seksleven explosiever maakt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken?

Je kunt Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken met een breed scala aan speeltjes en toys om je seksspelletjes een extra opwindende dimensie te geven, zoals , masturbator sleeves, penisringen, 's uit rubber, jelly en glas, en veel meer. Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml maakt al deze seksspeeltjes comfortabeler en meer genietbaar.

Hoe te reinigen en op te bergen Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml moet na gebruik worden gereinigd maar dit is heel eenvoudig. Na gebruik kan het product gemakkelijk afgespoeld worden met warm water en een milde zeep. Laat het glijmiddel daarna goed drogen en bewaar het op een donkere plaats, buiten het bereik van kinderen, voordat je het weer gebruikt.

Koop Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml bij Ladykiller.nl

Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is de beste mate van verwennerij voor jezelf en je partner. Als professionele ecommerce expert en sextoy blogger stel ik dan ook voor om eens te proberen en Marshmallow – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml te kopen bij Ladykiller.nl. Ladykiller.nl heeft een grote collectie sextoys, speeltjes en en biedt een discrete verzending en betalingservice. Kijk dus vandaag nog op Ladykiller.nl en kies je favoriete sextoy om je seksleven een boost te geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513451