Margo – Silicone biedt plezier voor elke gelegenheid
De Margo – Silicone Vibrator biedt je alle flexibiliteit om van geavanceerde seksuele belevingen te genieten. Jagen op intense liefdesverenigingen en genieten van ultieme genot, de Margo – Silicone Vibrator maakt dit alles mogelijk. Deze elegante en stilste vibrator is gemaakt van 100% medische silicone wat hem volledig -safe en hypo-allergeen maakt. Met afgeronde voeten om comfort bij het gebruik te garanderen.

Eigenschappen van de Margo – Silicone Vibrator:
– Body-safe, hypoallergene medische silicone
– 10 vibratiestanden en 6 puls en vibratie patronen
– Gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep
– Waterdichte silicone behuizing
– Ideale reisvriendelijke vorm en gewicht
– USB-oplaadbaar met USB-stopcontact

Wat is de Margo – Silicone Vibrator?

De Margo – Silicone Vibrator is een luxe maar krachtige vibrator gemaakt van 100% medische silicone voor een optimaal genot en veilig gebruik. De Margo – Silicone Vibrator heeft 10 krachtige vibratiestanden en 6 puls- en vibratiepatronen waarmee je de perfecte vibratie kunt kiezen voor jouw perfecte beleving. Perfect als je geniet van wat kietelplezier, sensuele massages of intens orgastisch genot.

Hoe gebruik je de Margo – Silicone Vibrator?

Het gebruik van de Margo – Silicone Vibrator is heel eenvoudig. Druk op de aan/uit-knop aan de onderkant om de vibrator in te schakelen. Druk vervolgens op de cirkelvormige knop om de gewenste vibratiestand te kiezen. De Margo – Silicone Vibrator biedt 10 vibratiestanden en 6 puls- en vibratiepatronen. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om de vibrator uit te schakelen.

Voor wie is de Margo – Silicone Vibrator?

De Margo – Silicone Vibrator biedt iets voor elk seksueel avontuur. Beginners die de kunst van het seksuele genot willen uitproberen of ervaren personen die op zoek zijn naar iets nieuws en opwindends. Deze vibrator is de perfecte reisgenoot en kan eenvoudig worden schoongemaakt na gebruik. Zo wordt er meer voorkomen dat je omgeving als gevolg van hygiëne correct wordt gehouden.

Hoe kan de Margo – Silicone Vibrator je seksleven verbeteren?

De Margo – Silicone Vibrator biedt vele voordelen die je seksleven verbeteren. De vibrator is lichtgewicht, discreet en draagbaar waardoor hij geschikt is voor alle omstandigheden waar je je seksleven naar het volgende niveau brengt. De vibratiestanden zijn krachtig en bieden verschillende patronen voor een stimulatie en gebruiker aanpassing. De vibrator biedt ook meer controle, comfort, hygiëne en als bonus heb je ook nog stil genot.

Met welke andere speeltjes of toys kun je de Margo – Silicone Vibrator gebruiken?

De Margo – Silicone Vibrator is perfect als je alleen plezier zoekt of met een partner. Je kunt het gebruiken als of als kleine voor stimulatie. Deze vibrator is ook perfect om in combinatie met andere speeltjes of toys te gebruiken. Experimenteer met verschillende patronen en verschillende toys om zo je eigen perfecte seksuele reinvainding te vinden.

Hoe moet je de Margo – Silicone Vibrator reinigen

Na gebruik moet je de Margo – Silicone Vibrator reinigen met warm water en zeep. Dankzij de waterdichte silicone behuizing kun je de vibrator schoonmaken met een zachte doek of een toilet papier. Vergeet niet het USB-port volledig te drogen.

Probeer de Margo – Silicone Vibrator en koop hem bij Ladykiller.nl

De Margo – Silicone Vibrator biedt alles wat je zoekt in een vibrator. Van veelzijdigheid tot intens genot. Probeer de Margo – Silicone Vibrator en geniet van een unieke seksuele beleving die u heeft veroverd. Bestel je Margo – Silicone Vibrator vandaag nog bij Ladykiller.nl, de beste seksshop in de regio en profiteer van de beste prijzen. Laat je verleiden door de Margo – Silicone Vibrator en verwonder jezelf met ultiem genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311470621