Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is de perfecte manier om seksuele passie en bevrediging te versterken en vol te houden. Deze ultrazachte, geurloze massage olie combineert de smaak van rijpe manga met de voedende voordelen van hennepolie. De olie is gemaakt met behulp van een uniek cold-pressed extractieproces dat de rijkste essentiële voedingsstoffen behoudt. Het resultaat is een gemakkelijk te smeren, licht geurende olie die de huid niet vet maakt en helpt om spieren te verzachten en te verwarmen. Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is niet alleen zacht en lekker, maar heeft ook de volgende eigenschappen:

• Geurloos en transparant
• Glad en gelijkmatig van consistentie
• Verzacht en verwarmt de huid
• Hydraterend en verzachtend
• Niet vettig of plakkerig
• Gemakkelijk afwasbaar
• Nourishing met antioxidanten
• Eetbaar en smaakloos
• Verrijkt met vitamine E
• Gecertificeerde biologische ingrediënten

Wat is Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is een 100% organisch massage olie gemaakt met biologische, rijpe manga extracten en hennepzaadolie. Het is een ultrazachte, geurloze olie die speciaal is gemaakt voor gevoelige huid. Het is transparant, gemakkelijk te smeren en is glad en gelijkmatig van consistentie. De olie helpt bij het verzachten en verwarmen van de huid en hydrateert en verzacht het, zonder de huid vettig of plakkerig te maken. De voedende eigenschappen versnellen het regeneratieproces van de huid en hebben antioxidanten die helpen om vrije radicalen te bestrijden.

Wat is de beste manier om Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml te gebruiken?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is gemakkelijk en leuk te gebruiken en kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt. Begin door een kleine hoeveelheid van de olie in de handpalm van de masseur of partner te verwarmen. Breng vervolgens de olie aan op de huid van de partner en masseer de olie in een langzaam, cirkelvormig bewegingen in, waarbij je niet alleen gebruik maakt van jouw handen, maar ook van jouw hele lichaam. Als variant hierop, kan de olie ook als smeren balsem worden gebruikt, waarbij beide partners met behulp van de massage olie beurtelings de massagegever en masseur zijn. Hierdoor worden de band en het vertrouwen tussen hen versterkt.

Voor wie is Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml bedoeld?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke, verzorgende ingrediënten om de massage ervaring en het liefdesspel met hun partner te verbeteren. De olie is lekker en eetbaar, waardoor het een fantastisch geschenk is voor koppels die op zoek zijn naar manieren om hun seksleven te verrijken. Het is ook een perfecte bijzaak bij de van gevoelige huid, waardoor het een goede keuze is voor mensen die een pony of droge huid hebben.

Hoe kan Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml je seksleven verbeteren?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is een goede manier om je seksleven op te peppen. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en verrijken de huid waardoor je en de partner meer genot kunt voelen. Daarnaast zorgen de smeuïge, verzachtende stoffen ervoor dat er meer sensuele aanraking mogelijk is, waardoor de massage langer duurt en beide partners meer genot ervaren. Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml creëert ook een speciale, intieme sfeer waardoor partners en koppels meer mogelijkheden hebben om experimenteren met hun seksleven.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan ik Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml gebruiken?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml creëert een romantische sfeer en is lekker en smeuïg genoeg om te combineren met verschillende sextoys en speeltjes. Het kan verrijkt worden met vibrerende speeltjes, zoals cockrings, en vibratorsleeves of met andere sensuele speeltjes zoals kittikazzi, feather ticklers of loveballs. Deze speeltjes worden vaak gebruikt om de seksuele ervaring te verhogen, waardoor er een verleidelijke aanraking ontstaat die beide partners helpen om het genot te verbeteren.

Hoe reinig ik Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml correct?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is gemakkelijk afwasbaar met water en zeep. Verwijder na het gebruik resterende olie op een zachte doek of maak het schoon met een natte doek. Daarnaast kun je een milde, natuurlijke zeep gebruiken om de massage olie te reinigen.

Moet ik Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml proberen?

Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is een ultragezonde, smakelijke en smeuïge massage olie die de massage- en romantische ervaring verbetert. De olie is verrijkt met essentiële voedingsstoffen en antioxidanten die helpen bij het verminderen van vrije radicalen en de huid te hydrateren. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere speeltjes en sextoys en is makkelijk afwasbaar. We raden aan Mango Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487024615