Make it Ring Teddy – De ultieme seksspeeltje voor een gemeenschappelijk seksueel plezier
Ben je toe aan een liefdevolle ervaring in de slaapkamer en ben je op zoek naar iets wat je liefdesleven een grote boost kan geven? Maak kennis met de ‘Make it Ring – Teddy'. Het is geen gewoon speeltje, het is een revolutionaire sextoy voor twee personen die samen een gedeelde ervaring willen hebben.

Eigenschappen van de Make it Ring – Teddy:

– Kan in verschillende instellingen worden afgesteld;
– Gemaakt van siliconen en buigzaam;
– App functie;
– Strugglespel
– Voor single ook genieten
– Koppel versterkend

Wat is de Make it Ring – Teddy

De Make it Ring – Teddy is een intelligent seksspeeltje dat is gecreëerd om een gemeenschappelijk liefdevolle ervaring voor twee personen te creëren. Het bedrijf dat het gemaakt heeft, heeft de Make it Ring – Teddy redesign met als speciale focus het verhogen van band tussen het koppel. Het speeltje gebruikt technologie om je koppel echt te versterken door twee personen dicht bij elkaar te laten bellen terwijl ze seks hebben.

Hoe gebruik je de Make it Ring – Teddy

De Make it Ring – Teddy is een swingend seksspeeltje. Het bevat een elektronisch apparaat dat je koppel dichter bij elkaar brengt. Door middel van de app kun je het speeltje instellen in een van de verschillende functies. Je kunt de intensiteit aanpassen, controleren hoe het koppel reageert en gemeenschappelijke seksuele stimulatie creëren.

De Make it Ring – Teddy is gemaakt van siliconen, waardoor het buigzaam blijft en comfortabel aanvoelt. Je kunt gebruik maken van de app om de verschillende niveaus van intensiteit te controleren. Je kunt ook helemaal lekker gaan spelen met het strugglespel en kijken naar de reakties van je koppel.

Voor wie is de Make it Ring – Teddy

De Make it Ring – Teddy is het ultieme seksspeeltje voor stellen die samen een gemeenschappelijke seksuele ervaring willen beleven. Het helpt stellen om hun verbinding te versterken door de controle te houden met de app.

De Make it Ring – Teddy is ook geschikt voor single personen. De strugglespel en het instellen van de niveaus van intensiteit maken het de perfecte toy voor een liefdesplezier.

Hoe verbetert de Make it Ring – Teddy je seksleven?

De Make it Ring – Teddy verbetert je seksleven door een band te creëren die je niet eerder hebt gevoeld. Door gebruik te maken van de app, kun je je partner een seksuele ervaring geven die hij/zij nog nooit heeft meegemaakt.

Met de Make it Ring – Teddy halen stellen hun koppel nog dichter bij elkaar. Zo kunnen ze gemeenschappelijke fantasieën uitvoeren en de seksuele ervaring van hun partner vergroten. Dankzij de verschillende functies is het speeltje de perfecte keuze voor stellen die samen de controle willen hebben en hun verband krachtig willen houden.

Welke andere seksspeeltjes en sekstoys kunnen gebruikt worden met de Make it Ring – Teddy?

Met de Make it Ring – Teddy kun je alleen of met je koppel grote seksuele avonturen beleven. Je kunt er ook andere speeltjes en sekstoys bij gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn , cockrings, en knuffelberen.

Vibrators zijn geweldige speeltjes als je het extra wild wilt maken. Cockrings zijn een geweldig speeltje om te gebruiken bij het spelen met de Make it Ring – Teddy voor extra intensiteit. zorgen voor extra stimulatie tijdens de seks. En de knuffelberen zijn een leuke toevoeging om je partner extra plezier te geven.

Hoe kunnen we de Make it Ring – Teddy reinigen?

Na het gebruik van de Make it Ring – Teddy is het belangrijk om hem grondig te reinigen. Gebruik warme water, een milde zeep en een zachte doek om het speeltje schoon te maken. Zorg er ook voor dat je het apparaat, de knoppen en de opzetstukken goed schoonmaken. Gebruik nooit chemische schoonmaakmiddelen, alcohol of andere toevoegingen. Deze kunnen het speeltje beschadigen.

Probeer de Make it Ring – Teddy en koop hem in Ladykiller.nl

De Make it Ring – Teddy is hét seksspeeltje voor je koppel om een liefdevolle ervaring te beleven die je koppel dichter bij elkaar brengt. Laat jezelf en je partner losgaan, ervaar jullie intensiteit en bind je koppelwapen. Koop de Make it Ring – Teddy vandaag nog in Ladykiller.nl voor een ultieme liefdeservaring en eeuwige seksuele intimiteit.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

,

Barcode

657664187518, 657664187525, 657664187556, 657664187570, 657664187587, 810044748697, 810044748703, 810044748727