Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting

Revolutionaire Metalen Zweep

Als je op zoek bent naar een revolutionair speeltje om je seksleven op te fleuren, dan is de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting je perfecte match. Deze metalen zweep of ketting heeft een bijzondere, verleidelijke look en bijbehorende functies. Het matgrijze metaal voelt koel aan, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor je seksuele verkenningsreis. De subtiele kleineringen in het metaal zorgen voor een zachte aanraking, waardoor zacht strelen mogelijk is. De metalen ketting heeft metalen aan beide zijden, waardoor je gemakkelijk verschillende appetijtelijke bewegingen en technieken uit kan voeren.

Eigenschappen Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting

  • Gemaakt van sterk, hoogwaardig matgrijze metalen
  • Kleine metalen kettingen aan beide zijden
  • Ideaal spel voor SM of spelen
  • Perfect voor zowel elkaar strelen en kietelen alsmede tederheid
  • Geen schadelijke chemicaliën
  • Gewicht: 110 gram
  • Lengte: 80 cm

Wat is de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting?

La Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting is een metalen speeltje dat kan worden gebruikt voor SM of bondage spel. De zweep of ketting is gemaakt van matgrijze metalen, waardoor het een unieke look en aanraking krijgt. De kleineringen in de zweep of ketting zorgen ervoor dat je er gemakkelijk mee kan strelen, waardoor tederheid en lust creëren. Door de metalen kettingen die aan beide zijden zitten, kunnen er verschillende spannende technieken worden toegepast.

Hoe gebruik je de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting?

De Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting is een eenvoudig speeltje waar je eindeloos mee kan variëren. Door de luchtige metalen kettingen aan beide zijden kun je zacht strelen en subtiele bewegingen maken om spanning, wrijving of sensatie te creëren. Als je met de zweep – /ketting streelt, dan kan je partner een subtiele prikkeling voelen die steeds heftiger kan worden. Struik op de huid alsof je je partner een kus geeft en speel met beide kanten van de zweep. Of gebruik de zweep / ketting als accessoire tijdens het .

Voor wie is de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting geschikt?

De Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting is geschikt voor iedereen die iets nieuws wil proberen. Het is een betrouwbare speeltje dat perfect is voor SM spel en liefhebbers. Door de kleineringen in het metaal en verleidelijke look is het ook geschikt voor liefhebbers van zachte strelingen en sensuele spelletjes. De zweep / ketting zorgt voor een extreem gevoel dat kan variëren van heel zacht tot pittig.

Hoe verbetert de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting het leven in onze slaapkamer?

De Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting is dé seksspeeltjes die ons leven in de slaapkamer volledig kan transformeren. Door de subtiele bewegingen en technieken die je met de zweep kan maken, voel je meer intimiteit en liefde dan ooit. Door eenvoudige aanrakingen, prikkelende kietelingen of flinke tikken, kan de zweep helpen om het seksleven explosief te maken. De zweep kan ook gebruikt worden om je partner te verrassen of als een verleidelijk element te voegen.

Combineren met andere Ladykiller.nl shop speeltjes

De Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting is een aanvulling op de uitgebreide collectie met sextoys waaruit wij beschikken op Ladykiller.nl. Je kan de zweep / ketting combineren met andere belonings- en strafproducten zoals boeien, touwen, , en nog veel meer. Of je kan de zweep gebruiken om je partner te strelen met heerlijke olie of gels voor een extreem gevoel.

Reinigen van de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting

Reinig de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting altijd grondig met een speciaal seksspeeltjes reinigingsmiddel. Gebruik altijd lauwwarm water, omdat te warm water het metaal kan schaden. Voor een optimaal resultaat, gebruik je een mild reinigingsmiddel en olievrije vochtinbrengende crèmes.

Probeer de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting vandaag nog uit!

Geef jezelf of je partner een plezier en ontdek de diversiteit aan onze producten en speeltjes. Sluit je in de unieke wereld van erotische verleiding en plezier en ga op avontuur met de Magnifique – Metalen Ketting Zweep / Ketting. Heb jij zin om verder te gaan met je seksleven? Bezoek daarom vandaag nog onze shop Ladykiller.nl en zoek naar de perfecte combinatie met speeltjes die je meer plezier, lichaamscontact en ontspanning kunnen geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8436562010720, 8436562010959