Voed de verleiding met de Magnifique Kietel Pendant Ketting. Deze subtiele, verfijnde jewelry vormt een pronte, elegante manier om je seksleven te upgraden. Voorzien van twee klopjesmotoren, reageert deze -achtige body allure op je liefkozingen, zodat je partners een intense, spannende sensatie voelen waar en wanneer je maar wilt. Welke intrigerende manier is er om te spelen?

Wat is Magnifique – Kietel Pendant Ketting?

De Magnifique Kietel Pendant Ketting is een elegante body jewelry met twee vibrerende motoren, waarmee je subtiel seksueel plezier kunt creëren. Deze body jewelry opwindende klopjes kunnen worden versterkt met 10 verschillende vibratiepatronen. Het geeft je partner een onvergetelijke sensatie. De bedeltjes voelen lekker aan op de huid wanneer je hem of haar kust, en bieden zo een unieke touch bij intieme momenten.

Hoe wordt de Magnifique – Kietel Pendant Ketting gebruikt?

De Magnifique Kietel Pendant Ketting is eenvoudig te gebruiken met een gemakkelijk te bedienen controleknop aan de achterzijde. Er zijn 10 verschillende vibratiestanden om uit te kiezen, waardoor je elke keer weer een andere sensatie kan creëren.

Voor wie is de Magnifique – Kietel Pendant Ketting bedoeld?

De Magnifique Kietel Pendant Ketting is voor iedereen die hetgeen wat er al heerlijk is nog leuker wil maken! Of je op zoek bent naar avontuur, voor sensuele variaties, of seksueel plezier wilt aanvullen, deze elegant uitziende body jewelry is een eenvoudig en uitstekend hulpmiddel om (meer) seksuele energie te krijgen.

Hoe verbetert Magnifique – Kietel Pendant Ketting je seksleven?

De Magnifique Kietel Pendant Ketting is net wat anders dan de meer traditionele sextoys, en biedt een subtiel nieuw plezier. Of je nu iemand bent die altijd al eens wat meer wildheid heeft gewild, of je hebt meer avontuur gezocht in je seksleven, deze body jewelry is hier om je fantasie aan te wakkeren. Door de eenvoudige combinatie van liefkozingen en vibratie stuurt de Magnifique Kietel Pendant Ketting twee prachtig samenvloeiende sensaties die zorgen voor verjongende tintelingen.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Magnifique – Kietel Pendant Ketting gebruikt worden?

De Magnifique Kietel Pendant Ketting is discreet, intiem en subtiel genoeg om op elk moment te dragen, en heeft genoeg kracht om samen te spelen met andere toys zoals 's of , of met een dildo of klem. Of je het kunt combineren met andere seksspeeltjes om je partner een orgastische ervaring te geven.

Hoe moet de Magnifique – Kietel Pendant Ketting gereinigd worden?

Na elk gebruik moet de Magnifique Kietel Pendant Ketting met warm water en milde zeep gereinigd worden. Voor het onderhouden van de kwaliteit van deze body jewelry wordt aangeraden deze regelmatig met een speciaal ontwikkelde toycleaner te reinigen.

Advies aan klanten: probeer de Magnifique – Kietel Pendant Ketting en koop vandaag nog in Ladykiller.nl

Bi jouw volgende sexy avontuur adviseren we je om de Magnifique Kietel Pendant Ketting te proberen, waarmee je je seksleven op een heel nieuw niveau kan tillen. Hierbij kunnen we je helpen bij Ladykiller.nl, de volgens velen beste seks shop waar je deze pendant kunt vinden. Hier bij Ladykiller.nl zorgen we ervoor dat je jouw avontuur met de pendant op de juiste manier start. We bieden je dus ook gratis verzending, een discreet verpakking en de klantondersteuning die je verdient.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562011734