Met de Magnifique – 8 Lichaamsketting voel je de kriebels als nooit tevoren. Of je nu een ervaren liefhebber bent of je eerste stappen zet in fetish spelletjes, de Magnifique – 8 Lichaamsketting is een heerlijke aanvulling op elke seksuele handeling. Met deze lange, zachtzichtke lichaamsketting maken van jouw spelletjes een nog spannendere belevenis.

Eigenschappen van de Magnifique – 8 Lichaamsketting:
• Gemaakt van ultrazacht mesh materialen
• Verstelbaar en flexibel
­• Lichtgewicht
• Gezellige look
• Geschikt voor intens spelletjes

Wat is de Magnifique – 8 Lichaamsketting?

De Magnifique – 8 Lichaamsketting is een lange, soft touch shirt ketting. Het is gemaakt van ultrazacht mesh met een canvas rand die je lichaam actief streelt en voedt tijdens je intimate spellen. De mesh is stretchbaar zodat je comfortabel kunt bewegen en geeft je lichaam een spectaculaire look. Het heeft 8 haken die je makkelijk kunt instellen en is ontworpen om comfortabel te voelen zonder af te knellen.

Hoe kan je de Magnifique – 8 Lichaamsketting gebruiken?

De Magnifique – 8 Lichaamsketting is perfect voor intensief bondage gebruik. Je kunt de ketting aanpassen aan je sterkte en bewegingsruimte om ervoor te zorgen dat je optimaal plezier hebt bij je seksuele handelingen. De haken kun je aan de binnenkant en buitenkant van het shirt bevestigen. Je kunt de haken ook gebruiken om aan te bevestigen en zo je eigen in vervulling te laten gaan.

Voor wie is de Magnifique – 8 Lichaamsketting bedoeld?

De Magnifique – 8 Lichaamsketting is geschikt voor beide partijen in een relatie en kan zowel buiten bed als in bed gebruikt worden. Of je nu net begint met de basis van bondage spellen of je zoekt naar een extra stimulatie om je spelletjes mee te variëren, onze lange, zachtzichtkelichaamsketting is de perfecte verrijking voor je seksuele avontuur.

Hoe verbetert de Magnifique – 8 Lichaamsketting je seksleven?

Met de Magnifique – 8 Lichaamsketting kun je je seksleven intenser maken, meer variëren en meer genieten van je spelletjes tussen de lakens. Je partner zal versteld staan van het effect van deze lichaamsketting. Gebruik het als begin van een super hete nacht of als toevoeging tijdens je favoriete romantische spelletje.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Magnifique – 8 Lichaamsketting gebruiken?

Je kunt de Magnifique – 8 Lichaamsketting gebruiken met eender welk speeltje in je seks speeltjescollectie. Als je een nog intensere ervaring wil, combineer het dan met andere speeltjes en bondage zoals , plugs, bondage tape of tools. Een combination van kietelen en vibratie of is zeker een winnende combinatie.

Hoe reinig je de Magnifique – 8 Lichaamsketting?

Om de hygiëne van je seksspeeltje te garanderen is het belangrijk dat je deze goed reinigt. Gebruik een mild reinigingsproduct dat geschikt is voor je seksspeeltje. De Magnifique – 8 Lichaamsketting kun je met een vochtige doek of een antiseptische wipe reinigen. Laat het lucht drogen voordat je het weer opbergt.

Probeer de Magnifique – 8 Lichaamsketting en koop deze bij Ladykiller.nl

Laat je partner of jezelf verrassen met deze geweldige Magnifique – 8 Lichaamsketting. Dit speeltje is speciaal ontworpen om seksuele handelingen zo diep als mogelijk te ervaren. Kom actief alles te weten over Magnifique – 8 Lichaamsketting en koop deze vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8436562011727, 8436562011796