Mag Points – Magnetische Tepelklemset bij Ladykiller.nl

Heb je ooit van een geluksmomentje tijdens seksueel spel gedroomd? Die sensatie waar je met je lichaam vol van geniet? Met de Mag Points – Magnetische Tepelklemset voel je je meer dan ooit. De Mag Points – Magnetische Tepelklemset stimuleert lichaam en geest door kleine maar krachtige magneetjes die zorgen voor ongekend gevoel. In onze winkel Ladykiller.nl bieden wij de allerbeste manier van seksuele verwennerij.

Kom je als klant ook genieten van onze Mag Points – Magnetische Tepelklemset? dan heb je het volgende in handen:

  • Kleine, betrouwbare en krachtige magneetjes
  • Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal
  • De Mag Points – Magnetische Tepelklemset is voorzien van klemstukken van elastaan om je partner extra gevoel te geven
  • Past zich aan naar de gevoeligste plekjes van je lichaam
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, breed inzetbaar
  • Verder te combineren met diverse andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl

De Mag Points – Magnetische Tepelklemset voor meer plezier in bed

Onze Mag Points – Magnetische Tepelklemset is bedoeld voor koppels die wat extra spanning op seksueel gebied zoeken. De magneetjes zorgen voor een klein maar krachtig magnetisch veld dat ervoor zorgt dat je partner meer gevoel krijgt en het tot een spannend en erotisch spel maakt. De Mag Points – Magnetische Tepelklemset is niet alleen voor mannen bedoeld, maar vooral ook voor vrouwen. Om optimaal gebruik te maken van de Mag Points – Magnetische Tepelklemset plaats je eerst de magneetjes op de plekjes waar je gevoelig bent. Vervolgens plaats je de elastaan klemstukken op de magneetjes, bevestig je de Mag Points – Magnetische Tepelklemset aan je (en je partners) lichaam en ervaar je een uniek intens gevoel.

Gebruik je de Mag Points – Magnetische Tepelklemset voor het eerst?

Voor het eerste gebruik van de Mag Points – Magnetische Tepelklemset raden we aan om eerst de instructievideo's te bekijken. Zo maken we je stap voor stap wegwijs. Onze technische problemen helpen je vervolgens als het nodig is, dan kun je onze reviews lezen van andere klanten en krijg je een suggestie om het beste uit de Mag Points – Magnetische Tepelklemset te halen. We hebben ook een eigen klantenservice waar je met vragen terecht kunt.

Veiligheid staat bij Ladykiller.nl voorop

Bij Ladykiller.nl vinden we de veiligheid van onze klanten erg belangrijk. Daarom passen we bij onze Mag Points – Magnetische Tepelklemset alleen materialen toe die vrij zijn van chemicaliën en schadelijke stoffen. Daarnaast bestaat het materiaal voornamelijk uit medische kwaliteit siliconen dat gemakkelijk te reinigen is en dat gebruikt kan worden met condoom en waterbasis . De Mag Points – Magnetische Tepelklemset kunnen worden gewassen met warm water en milde zeep of een ander speeltjesreiniger. Na ieder gebruik moeten de Mag Points – Magnetische Tepelklemset als extra schoon en hygiënisch worden opgeruimd zodat je de volgende keer zonder vrees de Mag Points – Magnetische Tepelklemset kunt gebruiken.

Meer speeltjes bij Ladykiller.nl

Naast de Mag Points – Magnetische Tepelklemset biedt Ladykiller.nl ook andere speeltjes zoals feromoonlubrikants, vrouwen , speelgoed, Shibari touwen en spullen. Neem je de Mag Points – Magnetische Tepelklemset pas in gebruik na het lezen van de gebruiksaanwijzing en het observeren van de veiligheidsregels. Mist je nog de juiste sensatie? Kijk dan ook eens bij onze andere speeltjes. Bij Ladykiller.nl hebben we een uitgebreide keuze aan speeltjes die luistert naar alle wensen en behoeften. Combineer de Mag Points – Magnetische Tepelklemset met andere speeltjes en geniet samen van het nieuwe avontuur.

Mag Points – Magnetische Tepelklemset bij Ladykiller.nl: laat je verrassen

Kies je voor de Mag Points – Magnetische Tepelklemset? Dat komt goed uit! Onze Mag Points – Magnetische Tepelklemset is super eenvoudig in te stellen, makkelijk te gebruiken en hij zal je meenemen naar een andere dimensie van genot en plezier. Stel je voorwaarden vast met je partner, zet de Mag Points – Magnetische Tepelklemset aan en geniet van de sensaties. Kies ervoor om iets te veranderen en stap buiten je comfortzone. Kijk rond bij Ladykiller.nl en profiteer vandaag nog van de Mag Points – Magnetische Tepelklemset en al onze andere speeltjes. Jouw seksleven krijgt een impuls wanneer je de Mag Points – Magnetische Tepelklemset in onze winkel Ladykiller.nl aanschaft, dus neem de uitdaging aan en ontdek nieuwe werelden met de Mag Points – Magnetische Tepelklemset.
Wij bij Ladykiller.nl staan klaar om je te helpen met al jouw seksuele verlangens.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033055