Madisen – Stockings brengt je seksleven naar een hoger niveau! Deze luxe stockings van hoogwaardige materialen zijn ontwikkeld met het oog op comfort, stijl en glamour. De Madisen – Stockings zijn gemaakt van een combinatie van nylon, spandex en polyester en daardoor heerlijk zacht en comfortabel. Daarnaast hebben de stockings een perfecte pasvorm en de taille is verstelbaar, zodat ze voor zowel slank als krachtig lichaam perfect zitten.

Eigenschappen van Madisen – Stockings:

-Gemaakt van hoogwaardige Nylon, Spandex en Polyester
-Verstelbare taille
-Heerlijk zacht en comfortabel
-Generous en sexy look
-Geschikt voor zowel slank als krachtig lichaam

Wat is Madisen – Stockings?

Madisen – Stockings is een set luxe stockings die de perfecte accessoire vormen voor je seksleven. De stockings zijn gemaakt van een combinatie van Nylon, Spandex en Polyester waardoor ze heerlijk zacht en comfortabel zijn, perfect passen en een sexy en generouse look krijgen. Daarnaast zijn de stockings perfect toepasbaar voor zowel slank als krachtig lichaam.

Hoe gebruik je Madisen – Stockings?

Het gebruik van Madisen – Stockings is super makkelijk. Je renkt eerst de tailleband aan de achterzijde van de stockings totdat ze op je maat zijn. Vervolgens trek je de stockings aan in de richting van je voeten. De stockings zullen als een tweede huid om je benen zitten om je een heerlijk comfort en genereus en sexy silhouette te bezorgen.

Voor wie zijn de Madisen – Stockings?

De Madisen – Stockings zijn gemaakt voor zowel vrouwen als mannen. Dankzij de perfecte pasvorm en verstelbare taille zitten de stockings perfect bij iedereen. De stevige, maar comfortabele stof zorgt voor de juiste mate van steun om meer zelfvertrouwen te krijgen. Of je de stockings nu alleen draagt of als accessoire bij je seksoutfit, je zult er altijd goed uitzien.

Hoe verbetert de Madisen – Stockings je seksleven?

De Madisen – Stockings verbeteren je seksleven op verschillende manieren. De sterke en comfortabele stof geeft je meer zelfvertrouwen en voelen je benen zacht en zijdeachtig aan. Door met de stockings een zichtbare sexy look te creëren, zal je partner verrast zijn. De pasvorm van de stockings zorgt ervoor dat je partner de stockings ook kan voelen als je beweegt. Dit bevordert het erotische gevoel tussen jullie twee.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Madisen – Stockings te gebruiken?

De Madisen – Stockings zijn perfect te combineren met andere seksspeeltjes en toys. Een populariteit combinatie is het dragen van hieronder de stockings een bodystocking of catsuit. Dit geeft je een nog erotischere look. Of je kan andere erotische dragen met je stockings, bijvoorbeeld lederen , kousenbanden of korsetten.

Hoe reinig je de Madisen – Stockings?

Reiniging van de Madisen – Stockings is zeer eenvoudig. Afhankelijk van Hoe vaak je de stockings draagt, moet je de stockings een aantal keer per jaar wassen. Voor de beste resultaten dien je een speciaal seksspeeltjes-was middel te gebruiken en de stockings alleen met de hand te wassen. Aan het einde van de wasbeurt dien je de stockings op de handdoek te laten drogen, voordat je ze aan de lucht laat drogen.

Probeer de Madisen – Stockings en koop ze bij de seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een set stockings die het perfecteaccessoire is voor je seksleven, dan is Madisen – Stockings een absolute must. De luxe stof zorgt voor een comfortabel en sexy look en je zal zien dat dit product je seksleven naar een hoger niveau brengt. We nodigen je uit om Madisen – Stockings te proberen en kopen bij de seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

850017512313, 850017512320, 850017512337, 850017512344