Introductie: Madame Orgasm Crème – 18 ml

Als je denkt dat een perfecte avond in de slaapkamer niet mogelijk is, heb je het mis. Want bij Ladykiller.nl verkopen we Madame Orgasm Crème waarmee je en je/jouw partner tijdens een intieme sessie genieten van ongekende sensaties. Met Madame Orgasm Crème – 18 ml garanderen we dat elke avond in de slaapkamer grappig en soepel zal verlopen.

De voordelen van Madame Orgasm Crème – 18 ml

Madame Orgasm Crème – 18 ml belooft je en je/jouw partner zinloze en spannende momenten vol passie. Daarnaast heeft de crème meerdere voordelen:

  • Verlengde seksuele bevrediging;
  • Stimuleert directe en opwindende sensaties
  • Voorzien van multi-level stimulator
  • Compact formaat perfect geschikt voor op reis
  • Verbetert de bloedsomloop in de genitale gebieden

Madame Orgasm Crème – 18 ml is een product dat water, glycerine, xanthaangom, kamfer, dimethacone en peppermintol bevat. Het product is verkrijgbaar in 18 ml verpakkingen en heeft een licht, zoete geur.

Wat is Madame Orgasm Crème – 18 ml?

Madame Orgasm Crème – 18 ml is een perfecte crème speciaal ontwikkeld om de passie in de slaapkamer te verhogen. De crème wordt geproduceerd in onze Fabriek en voldoet aan alle veiligheidseisen om onze klanten te voorzien van de beste service en kwaliteit, dit alles getest door onze teams van experts.

Deze crème is speciaal ontwikkeld om je te voorzien van directe en opwindende sensaties, en heeft meerdere functies om je te helpen tijdens intieme momenten. De afzonderlijke ingrediënten in Madame Orgasm Crème – 18 ml zorgen er samen voor de seksuele energie in je lichaam te verhogen. Tevens werkt de crème uitstekend als glijmiddel.

Hoe gebruik je Madame Orgasm Crème – 18 ml?

Gebruik Madame Orgasm Crème – 18 ml zoveel als gewenst, voor een perfecte avond in de slaapkamer. Breng de crème aan op het geslachtsorgaan van de man of vrouw. De crème verminderd het risico op irritatie. Vervolgens kan je genieten van de boeiende sensaties.

Voor wie is Madame Orgasm Crème – 18 ml geschikt?

Madame Orgasm Crème – 18 ml is geschikt voor alle mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een opwindende sensatie en een verlengde seksuele bevrediging. Dankzij de crème kan elke avond in de slaapkamer veel plezieriger worden. Madame Orgasm Crème – 18 ml is perfect voor alle partners die op zoek zijn om de seksuele spanning te verhogen.

Hoe Madame Orgasm Crème – 18 ml het leven van klanten kan verbeteren

Madame Orgasm Crème – 18 ml is een perfect product om elke avond in de slaapkamer spannender te maken. De crème verbetert de bloedsomloop in het geslachtsorgaan van de man of vrouw en geeft beiden toegankelijkheid tot sensationele sensaties. Tevens kan je de crème gebruiken met andere speeltjes uit Ladykiller.nl shop.

Hoe reinig je Madame Orgasm Crème – 18 ml?

Reinig Madame Orgasm Crème – 18 ml voor en na gebruik met warm water en milde zeep. Voor een perfecte hygiëne en een optimaal resultaat reinig de crème zorgvuldig en dep hem daarna droog met een handdoek. Bewaar daarna de crème op een droge plaats.

Waarom je vandaag nog in onze shop Ladykiller.nl moet shoppen

Kom vandaag nog naar Ladykiller.nl om de Madame Orgasm Crème – 18 ml te ontdekken en te shoppen. Onze crème is verkrijgbaar voor een betaalbaar prijs en verzorgd directe sensaties en spannende momenten in bed. Daarnaast bieden wij een uitgebreid aanbod aan speeltjes en aan die jouw intieme sessie kunnen verrijken. Van tot dildos, liefkozingspads tot -gear, alles is verkrijgbaar in onze shop. Kom vandaag nog je winkelwagen vullen en geniet van onbegrensde plezier aan betaalbare prijzen!

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4026666203001