De Maat Gids – Frans is een handig accessoire dat je kan gebruiken om je seksleven te verrijken. Het is een klein, maar krachtig apparaat met veelzijdige mogelijkheden en ingebouwde functies. De Maat Gids – Frans is speciaal ontworpen voor solo-seks, maar kan ook gebruikt worden tijdens liefdestmaking. Het apparaat is ideaal voor ervaren en onervaren seksspeelgoed liefhebbers.

De volgende eigenschappen worden geleverd met de Maat Gids – Frans:

– Ruggedly ontworpen voor comfortabel gebruik
– Kan gebruikt worden voor zowel solo-seks als stelletjes
– Multi-Speed instelbaar
– Volledig USB oplaadbaar
– Verrijk je seksleven met extra warm belevenis

Wat is Maat Gids – Frans?

De Maat Gids – Frans is een klein, handig draagbaar apparaat dat je helpt om je seksuele genot te verhogen. Het apparaat is ontworpen met verschillende functies en sensoren die je kunnen verwennen met extra opwinding. Het ontwerp combineert vibratie, temperatuur en druk zodat je meer controle hebt over je seksuele ervaring. Ook is het apparaat voorzien van USB oplaadbaarheid en volledig aanpasbaar, zodat je altijd je meest gewenste belevenis kan bereiken.

Hoe kan je de Maat Gids – Frans gebruiken?

Je kunt de Maat Gids – Frans gebruiken voor zowel solo-seks als liefdestmaking met je partner. Het apparaat wordt geleverd met verschillende functies en technologie waarmee je je seksleven optimaal kunt verrijken. Er zijn 8 verschillende instellingen (low, medium, high), 8 trillingen, 6 drukinstellingen en een temperatuurinstelling. Je kunt de Maat Gids – Frans comfortabel bedienen met het draagbare bedieningspaneel.

Voor wie is de Maat Gids – Frans bedoeld?

De Maat Gids – Frans is bedoeld voor iedereen die zijn seksualiteit wil verrijken en nieuwe ervaringen wil opdoen. Het apparaat is geschikt voor ervaren en onervaren seksspeelgoed liefhebbers. Het is eenvoudig te bedienen, stil en flexibel.

Hoe kan de Maat Gids – Frans je seksleven verbeteren?

De Maat Gids – Frans helpt je om je seksueel genot te verhogen. Het apparaat combineert vibratie, druk en temperatuur om een superieure seksuele belevenis te creëren. Met de instelbaarheid kun je je ervaring verbeteren en de kwaliteit van je seksleven verhogen. Je kunt bovendien je seksleven verrijken door jouw seksueel verlangen, verbeelding en avontuur te vergroten.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Maat Gids – Frans gebruiken?

De Maat Gids – Frans kan zowel worden gebruikt met andere seksspeeltjes als met je eigen handen. Je kunt ervoor kiezen om het apparaat alleen te gebruiken tijdens solo-seks of in combinatie met partner speeltjes zoals of 's. Ook kun je het apparaat gebruiken met jouw partner om je ervaring te verrijken.

Hoe reinig je de Maat Gids – Frans?

Het is belangrijk om je speeltjes te reinigen en te desinfecteren na ieder gebruik. Je kunt de Maat Gids – Frans het beste schoonmaken met een niet alcoholhoudend desinfectiemiddel en water. Na het schoonmaken, droog je het apparaat af met een schone doek en voeg je een dun laagje glijmiddel toe om het apparaat glad te maken. Voor de ultieme hygiëne voeg je een beetje antibacteriële toy cleaner toe.

Aanbevelingen voor de Maat Gids – Frans

We raden iedereen die geïnteresseerd is in de Maat Gids – Frans aan om het eens te proberen. De Maat Gids – Frans is een must-have voor iedereen die zijn seksleven wil verrijken. Als je de Maat Gids – Frans wil kopen, kun je deze krijgen bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4260605480911