Dé perfecte maatgids voor Engels. Verras je partner en verbluffende intimiteit!

De Maat Gids – Engels biedt jou en je partner een ongeëvenaarde ervaring in de kamer. Of het nu gaat om vleselijke of mentale genoegens; met de maatgids kun je een perfecte metgezel creëren voor een avond vol sensualiteit. Wat heb je eraan? We vertellen het je hier.

De ideale combinatie tussen begeerte en verrassing.

De Maat Gids – Engels is een revolutionair product waarmee je je seksleven kunt laten exploderen. Ga op zoek naar intieme verrassingen waarmee je je partner verrast, of ervaar de volle vleselijke genoegens van het bedgeheim. Met de Maat Gids – Engels heb je altijd een verrassing in petto.

Werkwijze

De Maat Gids – Engels komt met een handig voorschot met tips over hoe je de juiste positie of tempo kunt kiezen om zo het maximale genot uit je seksleven te halen. Leer van professionele liefdesdeskundigen hoe je meer variatie kunt aanbrengen en hoe je jouw intieme leven meer variëteit kunt geven.

Geschikt voor iedereen.

De Maat Gids – Engels is geschikt voor iedereen, ongeacht extra kennis of skills. Je kunt aan de slag met de eenvoudige tips die je in de gids vindt en begint met beginners om daarna steeds verfijningen toe te werken. Ondertussen ben je verzekerd van een vlekkeloze samenleving waar je alle verrassende dingen kunt uitproberen.

Verbeter je seksleven

De Maat Gids – Engels helpt je niet alleen variëteit aan te brengen in je seksleven, maar zorgt ook dat je meer genot gaat beleven. Wanneer je op de juiste manier uitprobeert wat de gids je aanraadt dan weet je zeker dat je steeds meer zal genieten.

Gebruik de Maat Gids – Engels naar wens

De Maat Gids – Engels is volledig aanpasbaar. Je kunt je eigen spelletjes spelen, met bijvoorbeeld andere erotische speeltjes om de sfeer in de kamer te verhogen. Zo kun je je hele leven in de slaapkamer spannender maken wanneer je de Maat Gids – Engels gebruikt.

Reinigingsvoorschriften

Tenslotte is het om hygiënische redenen wel belangrijk om de Maat Gids – Engels na gebruik goed schoon te maken. De gids is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat eenvoudig en gebruiksvriendelijk te reinigen is.

Probeer Ladykiller.nl

Wacht niet langer en verras je partner met de Maat Gids – Engels! In onze winkel Ladykiller.nl vind je een ruim assortiment aan andere speeltjes waarmee jouw leven in de slaapkamer spannender kan worden. Daarnaast kun je ook nog verschillende zoals handcuffs, kapotmiddelen, glijmiddel, , -boeken en nog veel meer bestellen. Probeer de Maat Gids – Engels eens uit en ervaar hoe je seksleven helemaal verandert.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4260605480904