M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark

De – Soft and Wet Double Trouble Masturbator in the Dark van Ladykiller.nl kan op ieder moment plezier toevoegen aan je seksleven. Deze innovatieve toy is een complete gamechanger als het gaat om manuele masturbatie. Dankzij het bijzonder trendige gloei-in-het-donker design is dit speeltje niet alleen sexy, maar heeft het ook een veelvoud aan sensationele eigenschappen die ervoor zorgen dat je seksleven helemaal opnieuw wordt ervaren als je de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark gebruikt.

Functies en voordelen

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in de Dark heeft vijf verschillende stimulatiepunten die je eindeloos kunt combineren tot een ultiem genot. Deze toy heeft een extra lange en brede behuizing en is speciaal gemaakt om tevredenheid en plezier te geven. Met dit speeltje worden natte dromen werkelijkheid. Bovendien heeft het een gepatenteerd aerodynamics design wat ervoor zorgt dat het naadloos samenwerkt met elke vorm en grootte van het mannelijk lichaam.

De voordelen en features van de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark op een rijtje:

  • Realistische voering die ervoor zorgt dat je nog nooit zo opgewonden bent geweest
  • Reisklaar, compact ontwerp dat je overal met je mee kunt nemen
  • 7 verschillende vibratie patronen om je ervaringen te variëren
  • Unieke materiaal combinatie: siliconen en polymeer voor optimaal comfort
  • Gepatenteerd ontwerp
  • Glanst in het donker voor een extra sexy ervaring
  • Geluidsarm design
  • Geschikt voor anale stimulatie

Wat is de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark?

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark is een moderne versie van de traditionele manuele masturbator en is dé perfecte manier om je seksleven tot het volgende niveau te tillen. Met een compacte en luxe uitstraling is het één de meest veelzijdige en stijlvolle toys in onze shop voor mannelijk plezier. Dit innovatieve speeltje is voorzien van vijf sensuele stimulatiepunten die ervoor zorgen dat je ongelooflijke climaxen kan meemaken.

De materiaalcombinatie van siliconen en polymeer – een duurzaam en duurzaam materiaal – zorgt ervoor dat je nog nooit zo intense orgasmes hebt gehad. Dit unieke materiaal combineert gemakkelijk met de natuurlijke contouren van je lichaam, waardoor er een aantrekkingskracht ontstaat tussen jou en het speeltje. Net als met elk ander speeltje kun je dit een naar eigen smaak oppeppen door glijmiddel te gebruiken.

Hoe te gebruiken?

Gebruik de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark voor een handige en intense ervaring. Kies een geluidsniveau naar wens en naast de 5 stimulatiepunten zijn er ook nog eens 7 verschillende vibratie patronen die je kunt selecteren met de knoppen aan de bovenkant van de toy. Verhoog, verleng, versnel en verander je ervaring met elke druk op de knop.

Voordat je begon aan je sessie kun je wat extra glijmiddel gebruiken om het speeltje goed glijdend te krijgen. Nadat je de toy omwikkelt met de zachte en stevige sleeve, kun je eenvoudig genieten van je sessie. De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark is een uniek speeltje dat alleen te vinden is bij Ladykiller.nl. De vibraties die het speeltje afgeeft, zorgen ervoor dat je een sessie beleeft vol met verrassingen en afwisselende stimulatiepunten..

Voor wie?

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark is voor iedereen die op zoek is naar een innovatief speeltje dat staat voor het ultieme genot. Voor mannen die op zoek zijn naar de ultieme intense ervaring is deze toy een must-have! Maar ook voor degenen die op zoek zijn naar spannende anale stimulaties kan deze toy een geweldige aanvulling zijn op de seksspeeltjescollectie.

Dankzij het aantrekkelijke design en het elegante materiaal is de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark ook geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een speeltje dat hun privéseksleven een extraatje kan geven. Ga voor deze innovatieve toy als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven te verbeteren.

Hoe kan de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark je seksleven verbeteren?

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble MasturbatorGlow in the Dark kan je seksleven verbeteren door je nieuwe ervaringen aan te bieden. De innovatieve functies en de gepatenteerde aerodynamics en technologie betekent dat je genot kunt voelen op elke manier die je voor ogen hebt. Een complete verbazing is wat je tijdens de sessie kunt ervaren, dus waarom wachten?

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the dark is ook te combineren met andere speeltjes in onze winkel. Bij Ladykiller.nl verkopen we ook een veelvoud aan , en liefdes-sets die je seksleven echt kan verbeteren. Of kan stel er een glijmiddel bij bestellen voor extra glijplezier. Bovendien tref je in onze winkel ook een assortiment aan speeltjes voor jouw partner, waarmee je avontuurlijke fantasieën kunt delen.

Reiniging

Reiniging van de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark kan gemakkelijk met een vochtig doekje. Voor een extra grondige cleaning kun je ook een seksspeeltjesreiniger gebruiken. Zorg ervoor dat de toy volledig droog is voordat je de sleeve terugplaatst.

Een ultiem genot dankzij de M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark

De M for Men – Soft and Wet Double Trouble Masturbator Glow in the Dark is een plezier dat niet kan worden geëvenaard. Deze moderne versie van de traditionele manuele masturbator heeft alles wat je wilt en meer. Niet

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Diameter in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

819835026532